Donna deze donkere vos is bij ons geboren. Inmiddels is deze dame opgenomen bij het Duitse  Hannoveraanseverband in het Hauptstutbuch. En heeft ze het Nederlandse Prok certificaat in de pocket.

Volgens ons een filmpje om blij van te worden.

Total Hope: Totilas keer Weihegold. Total Hope was in 2016 de kampioen van de Zweedse hengstenkeuring in Flyinge en won in 2017 het Zweedse kampioenschap voor 5 jarige dressuurpaarden. In 2018 plaatste hij zich na het winnen van de kleine finale in de finale van het wereldkampioenschap voor 6-jarige dressuurpaarden in Ermelo. Zijn bovenal sierlijke veulens beschikken over een hoge mate van elasticiteit en een uitzonderlijk bewegingsmechanisme. Total Hope stamt af van ’s werelds beste merrie en ’s werelds beste hengst. Vader Totilas was tweevoudig Europees kampioen 2009 in Windsor, won drie gouden medailles bij de Wereldruiterspelen 2010 in Lexington en stelde meerdere wereldrecords. Zijn moeder Weihegold OLD was kampioensmerrie van Oldenburg, won de Burg-Pokal en de Louisdor-Prijs en was onder Isabell Werth Olympisch kampioen en tweevoudig wereldbekerwinnaar. Naast Total Hope bracht Weihegold ook de gekeurde hengst Sir Weihbach. Ook Weihegold’s dochters staan inmiddels te boek als hengstmoeder; zo bracht Weihcine de gekeurde Dodo Weihgand, Weihcera Royal bracht For Gold en Fürstin Weihe bracht Damon Gold. De moederlijn van Total Hope gaat terug op de beroemde Oldenburger Weissena-stam. Total Hope: de vervulling van iedere verwachting!
Cadeaurijke drachtig van deze jonge parel. Cadeautje's zoon Ignado-rijk was o.a. in 2017 winnaar Harry's Horse competitie, behaalde de 4e Plaats in finale van de Pavo Cup en was tevens kampioen van de Noord Holland Cup en loopt inmiddels Lichte Tour. Zoon Jeno-rijk is verkocht voor 40.000 euro op de van Olst sale naar Rusland. Zonen Kallistos-rijk v. Nespresso en Lisandro-rijk v. Negro zijn ook op veilingen verkocht. En dan haar zoon Nicardo-rijk, deze gaat inmiddels door het leven als Den Hout en is aangewezen voor het verrichtingsonderzoek van het NRPS.
Cadeaurijke nu drachtig van Total Diamond PS. Al ontzettend nieuwsgierig.
Cadeaurijke v. Tolando x Ulft.
Lumipyri v. Lauries Crusador xx x Wenzel x Shogun.
Kippenvel, Ebalia-M behaald op 10 jarige leeftijd haar Ster predikaat. En wat deed ze het ongelofelijk goed. Gaan, kijken, techniek, bascule, uitklappen, bukken noem maar op. Ze heeft zo haar best gedaan, dit resulteerde dan ook in een cijferlijst waar we trots op zijn. Exterieur 75 punten, galop 75 punten, vermogen 75 punten, reflexen 80 punten,en techniek zelfs 85 !! punten. Tevens een lovend commentaar van de jury. Verschijnen op Horses.nl, op de Kwpn website bij de de best presterende uitgelichte paarden. Helemaal super !!Ster Ebalia-M v. L'Esprit x Notaris x Le Val Blanc.
Donna v. Destano x Farewell 3.
Bron KWPN
Fifi Gold nog niet onder het zadel. Haar natuurtalent al duidelijk zichtbaar bij het vrijspringen. Vermogen en techniek !!
Gert van het Hof springt Internationaal met Fifi Gold v. Stakkato Gold x Libero-H.
Gert van het Hof winnaar Z springen Dalerveen.
Springen kan ze. Voorbenen onder het lijf gevouwen. Niet 1 keer maar keer op keer.
Verwacht in 2022 dressuurveulens van de hengsten:

Total Diamond PS v. Totilas x Sir Donnerhall 1
Jameson RS2 v. Blue Hors Zack x Negro
Frankie Lee v. Franziskus x Spörcken
Next Level v. Jarville x Prestige VDL


Verwacht in 2022 springveulens van de hengsten:

Ibolensky v. Cornet Obolensky x Contender
Panenka de Kalvarie v. Comme il faut x Echo van't Spieveld

 
Mocht u interesse hebben in 1 van de veulens wees dan zo vrij om contact met ons op te nemen.
Deze geweldig hengst aangepaard met Fifi Gold die zelf tot 2016 onder Gert van den Hof gewerkt heeft aan haar internationale sportcarriere en voor haar leeftijd het hoogst mogelijke 1.30/1.35 heeft gesprongen. Daarna is ze de fokkerij ingegaan. Dat het veulen van Ibolensky en Fifi Gold maar gezond ter wereld mag komen. Zoveel springgenen van zowel vaders- als moeders kant dat moet toch kunnen springen in de toekomst.
Aangezien Donna Duits gefokt is moest ze opgenomen worden in het Hannoveraanse verband. Ze werdt gechipt en ook nog gebrand. Tevens was er een fohlen schau. Ze heeft het klaar gekregen, alhoewel ze 1 van de jongste veulens was kreeg ze applaus van het Duitse publiek. En mocht ze in de kampioensring verschijnen.
Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink
Verwacht 2022 Total Diamond x Tolando.
Verwacht in 2022 Jameson RS2 x Destano.
Verwacht in 2022 Frankie Lee x Dream Boy.
Verwacht in 2022 Next Level x Lauries Crusador xx.
Verwacht in 2022 Ibolensky x Stakkato Gold.
Verwacht in 2022 Panenka de Kalvarie x L'Esprit.
Total Diamond PS.

Een stamboom van absolute wereld klasse. Totilas x Bundeschampioness Special Diva.
Vader Totilas een fenomeen!
Moeder Special Diva was in 2014 bundeschampioness van de driejarige rijpaarden onder Heiko Klausing en won vervolgens in dressuurpaardenwedstrijden met Isabel Freese/NOR.
Vader van Special Diva, Sir Donnerhall I behoort tot de top 20 van 's werelds beste dressuurvaders volgens de WBFSH ranking.
Cadeaurijke drachtig van deze jonge veelbelovende hengst. In 2022 zullen zijn eerste veulens geboren worden.

Zo jong en dan al zo spectaculair bewegen TOTAL DIAMOND PS !
Jameson RS2; een fenomeen!

Wat een succes story is de hengst Jameson RS2. Vanaf het moment dat hij op de KWPN-Hengstenkeuring verscheen maakte hij al heel veel indruk op het publiek. Alles heeft hij al gewonnen, Verrichtingsonderzoek, Pavo Cup en 2x de Hengstencompetitie. Ook op het W.K. maakte hij veel indruk met zijn kracht, macht, uitstraling en mega galop.
Zijn eerste veulens zijn in 2020 geboren en lijken net als hun vader veel kracht te hebben. Veel veulens werden direct verkocht voor de opfok als hengst en de dressuursport. Dit geeft al een sterke indicatie aan naar de vererving van Jameson RS2 en we verwachten een grote toekomst voor hem in sport en fokkerij! 
2020 Winnaar Finale Hengstencompetitie 5-jarige dressuurhengsten Den Bosch met 94 punten.


Patron de volle broer van het verwachte veulen. Hij deed ons hart sneller kloppen. En niet alleen dat van ons. Opgemerkt door RS2 dressage die dan ook zijn eigenaren zijn geworden. Wat een prachtig veulen. Als het nog te geboren veulen op zijn of haar broer gaat lijken zou dat fantastisch zijn.
Bron horses
Dit zijn natuurlijk super goede berichten. De hengst Frankie Lee van Reesink Horses. Winnaar van de 14 dagentest in Neustadt - Dosse. Een geweldig resultaat. Onze Malaika drachtig van deze tophengst. Het zal haar eerste veulen worden. Inmiddels super benieuwd.

Next Level is een zeer opvallende, expressief bewegende zoon uit de eerste jaargang van Jarville.
Jarville verhuisde in het najaar van 2018 naar de Grand Prix ruiter Alexandre Ayache in Frankrijk.
De combinatie debuteerde zeer verdienstelijk op CDI Nice, ze wonnen zowel de inleidende als de finaleproef voor vijfjarigen paarden. Ze zijn hard op weg om volgend jaar hun Grand Prix debuut te maken.
De moederlijn van Next Level is doordrongen met sportpaarden getuige de vier prestatiemerries in zijn pedigree.
Next Level is een vrolijke hengst die graag in de belangstelling staat en er altijd voor gaat. (bron Stal v.d. Sande)

Bron IDS, citaat hengstenkeuringscommissie:
“Deze hengst beschikt over zeer veel uitstraling, heeft een elegante voorhand en is bergop gebouwd. In beweging maakt hij zich zo mogelijk nóg mooier, want daarin blinkt hij uit met zijn techniek, kracht, afdruk, souplesse en vermogen om te kunnen verruimen en verkorten.”
Ibolensky zoon van de tot de wereldtop behorende vader Cornet Obolensky en moeder Catriona Z, ze bracht naast Ibolensky ook de Zangersheide goedgekeurde hengst Diamond Z (v.Diamant de Semilly), die internationaal succesvol is in het 1.50m.
Catriona Z’s vader, Contender, is ook een grootheid in de springpaardenfokkerij. Met vele goedgekeurde zonen en Internationale springnakomelingen behoort hij al jaren tot de top.

Ibolensky zelf behoorde tijdens het KWPN voorjaarsonderzoek van 2016 tot een van de meest opvallende springhengsteen en werd dan ook ingeschreven met zeer goede cijfers (8,5 voor reflexen, techniek en vermogen). Naast zijn uitzonderlijke springkwaliteiten viel hij ook op door zijn goede basisgangen.

Ibolensky begon het Corona-jaar 2020 goed met een derde plaats in de 1.30/1.35m rubriek op de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch. Net als veel paarden nam Ibolensky afgelopen jaar weinig deel aan wedstrijden. Inmiddels heeft hij zijn eerste 1.40m parcoursen gesprongen. Dat kost hem met zijn onbegrensde vermogen geen enkele moeite.
In de eerste bezichtiging 2020/2021 behaalde Ibolenksy een 100 procent score met alle vier zonen die werden aangewezen voor de tweede ronde van de KWPN-hengstenselectie. De commissie roemde de hengsten om hun royale model en het vermogen, overzicht en de goede techniek waarmee ze zich toonden.
De BWP-gefokte Panenka de Kalvarie maakte tijdens zijn goedkeuring bij Zangersheide heel veel indruk met zijn springvermogen, zijn inzet, reflexen en bijzonder goede techniek tijdens het vrij springen. Hij beweegt met veel lichaamsgebruik en zijn galop kenmerkt zich door ruimte, afdruk en balans.

Daarbij heeft de goed ontwikkelde aansprekende zoon van Comme Il Faut een prachtig, langgelijnd hoogbenig model met veel uitstraling en kwaliteit. Wat Panenka de Kalvarie voor de fokkerij nog interessanter maakt is zijn geweldige afkomst.
Zijn moeder Lady van ’t Roosakker komt onder de naam Estrella Hero Z met de Franse amazone Alexa Ferrer internationaal op 1.40m niveau uit in de springsport. De merrie is nu acht jaar oud en bracht voorafgaand aan haar sportloopbaan drie veulens. Haar vader Echo van Spieveld kwam succesvol op 1.60m niveau, is elitehengst bij het BWP en zijn moeder bracht nog drie 1.60m paarden.

Net als Panenka’s grootvader Echo van ‘t Spieveld spong zijn grootmoeder Electra van ’t Roosakker op het allerhoogste niveau met Jos Lansink en Janika Sprunger. (bron Stal Brinkman)
Malaika onze zwarte schoonheid, dik in de wintervacht of met een zomers velletje het maakt totaal niet uit. Je blijft een mooie dame. Blij met jou. Dat je maar een gezond veulentje zult krijgen. En dat je een goede moeder mag zijn.
Next Level gezien op de voorselectie van de hengstenkeuring, en wat maakte hij een indruk! Deze zouden we gaan onthouden en indien mogelijk gebruiken. Wat we eigenlijk niet durfden te hopen gebeurde toch. Onze St. Pr. St. Lumipyri v. Lauries Crusador xx drachtig van deze blikvanger. Ons verwachte veulen zal niet zijn eerste veulen zijn. Maar o zo benieuwd naar zijn veulen in combinatie met onze volbloed merrie.