wim_en_jenette_meijerink is onze instagram naam.

We zullen proberen regelmatig foto's te plaatsen. Als de veulentjes geboren zijn zal dat geen problemen opleveren
Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink
Bron horses
Wat heeft hij het goed gedaan de dressuur hengst Frankie Lee van Reesink Horses. Winnaar van de 14 dagentest in Neustadt - Dosse. Een geweldig resultaat. Onze Malaika drachtig van deze tophengst. Het zal haar eerste veulen worden. Inmiddels super benieuwd.
17-10-2021
Wat een mooi bericht van Marije Tromp. Ignado-rijk langere tijd door corona niet van huis geweest. Wel lekker doorgetraind thuis. En wat doen ze........... Hun allereertse wedstrijd sinds langere tijd. Huppa de Lichte Tour, ach ja waarom niet. Ze gaan er weer voor en bemachtigen de derde plaats.
De zes verwacht veulentjes zijn geboren. Allen gelukkig gezond (toch altijd weer spannend).Ze hebben inmiddels allemaal een eigen pagina. Zie de button veulens.
27-10-2021
Onze veulens van 2021. Het rechter veulen, Romaggio-Riche v. Dimaggio Black was al een tijdje geleden naar zijn nieuwe eigenaren verhuisd. Vandaag is Royal Bahiyya Gold v. Grandorado TN opgehaald door zijn nieuwe eigenaren. We hebben bericht, de reis is goed verlopen. En we hebben zelfs al een filmpje ontvangen van de aankomst en dat ze kennismaakt met haar toekomstige vriendinnetje. Blij mee.
06-01-2022.
Het jaar 2022 is slechts een paar dagen oud. En wat een geweldig begin voor ons als hobby fokkers van paarden.  Nicardo-rijk zoon van Diamond Hit en onze Cadeaurijke v. Tolando gaat inmiddels door het leven als Den Hout en is vandaag goedgekeurd bij het NRPS. Hij maakt Cadeautje tot hengstenmoeder en ons tot trotse fokkers van een ggk dekhengst. De eigenaren Van Olst Horses willen we ook feliciteren met dit prachtige resultaat.
Den Hout you did it C.

Meer info op de pagina fokmerries, nakomelingen Cadeaurijke (zijn moeder).

Kleine jongens worden grote jongens. Op de rechtse foto's Nicardo-rijk een paar dagen oud. Kerel wat ben je opgegroeid tot een prachtig paard.
Eind 2021, begin 2022.
Ma jolie v. Johnson x Ulft staat in training bij Floor Vos. Slechts een aantal maanden zijn ze een combinatie en wat doen ze het al goed.
Foto's gemaakt door Rick Eibergen.
30-01-2022
Het wedstijd debuut van onze Ma Jolie v. Johnson x Ulft met amazone Floor Vos is een feit. Een super debuut, ze behalen samen twee x de overwinning in de L2 en pakken 4 winstpunten. Wat een geweldige prestatie de allereerste wedstrijd van Ma jolie ooit !!
Een prachtig jury commentaar en 8en en 9ens op haar protocol.
01-04-2022
Geboren een prachtig zwart merrieveulen v. Jameson RS2. Een vlotte bevalling moeder en dochter maken het goed. Dit chique meisje zal door het leven gaan als Sazou Noire.
04-04-2022
Zeven dagen voor de uitgetelde datum is het veulen van Ibolensky en Fifi Gold geboren. Een groot imposant veulen. We moesten toch even helpen bij de bevalling. Gelukkig alles in orde. Haar naam is Sza Sza Gold geworden.
23-04-2022
Geboren een rassig hengstveulen van Panenka de Kalvarie en Ebalia-M v. L'Esprit. Een voorspoedige bevalling. De naam die deze mooie man heeft gekregen is Sento Benissimo Balia.
24-04-2022
Deze nacht is er een prachtig hengstveulen geboren v. Total Diamond PS x Cadeaurijke v. Tolando. Een vos hengstveulen met een stel lange benen en een geweldig voorkomen. Zijn naam is Salvatore-rijk.
26-04-2022
We hebben zelf nog een tijdje getwijfeld of Malaika v. Dream Boy x Negro wel drachtig was. Totaal geen uier wel een dikke ronde buik. Maar ja ze kreeg dan ook ruim voldoende te eten. Dus stel dat ze gewoon dik was ...........In de avond van 25 april was onze twijfel verdwenen ze begon te kegelen. En 26 april s'morgens is alle vroegte is ze moeder geworden van een schitterend hengstveulen v. Framkie Lee. De naam van deze jonge man is Sébas.
16-05-2022
Het laatste veulen dat wij dit jaar verwachten is geboren. Een heel chique mannetje van de hengst Next Level. Hij heeft een kort maar krachtige naam, Spunk gekregen. Jaargang 2022 heeft ons 4 hengstveulens en 2 merrieveulens gegeven. Zo verschillend van elkaar. Blij met allen.
30-08-2022
Al jaren op zoek naar Jeno-rijk. Zoon van Everdale en onze Cadeaurijke v. Tolando. Als veulen hebben wij hem verkocht en als 3 jarige is hij op de van Olst sales verkocht naar Rusland. Alle info die we hadden is nagezocht. Helaas geen enkel resultaat. Dan maar een berichtje op Facebook en dan gebeurt het ongelofelijke, binnen een paar dagen al bericht. Denk dat we hem gevonden hebben. En waarachtig hij is het. Inmiddels hebben we contact met de eigenaresse, haar zoon en Jeno's amazone. Jeno is uitgegroeid tot een prachtig paard en het gaat hem goed.