wim_en_jenette_meijerink is onze instagram naam.

We zullen proberen ook hier regelmatig foto's te plaatsen.
Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink
Geboren 2024 een springveulen van de hengst.
- Chaccothage Blue PS v. Chacco Blue x Conthargos.


Geboren 2024 een dressuurveulen van de hengst.
- Frankie Lee v.Franziskus x Spörken.
 
Mocht u interesse hebben in 1 van de veulens wees dan zo vrij om contact met ons op te nemen.
30-08-2022
Al jaren op zoek naar Jeno-rijk. Zoon van Everdale en onze Cadeaurijke v. Tolando. Als veulen hebben wij hem verkocht en als 3 jarige is hij op de van Olst sales verkocht naar Rusland. Alle info die we hadden is nagezocht. Helaas geen enkel resultaat. Dan maar een berichtje op Facebook en dan gebeurt het ongelofelijke, binnen een paar dagen al bericht. Denk dat we hem gevonden hebben. En waarachtig hij is het. Inmiddels hebben we contact met de eigenaresse, haar zoon en Jeno's amazone. Jeno is uitgegroeid tot een prachtig paard en het gaat hem goed.
Onder het motto zonder vriendje is het minder leuk. Hebben we een hengstveulen gekocht om gezamelijk op te groeien met onze Sébas v. Frankie Lee.  Meerdere prachtige veulens gezien en uiteindelijk gegaan voor Salvador-Utopia, die uit een top moederlijn komt met heel veel sport.

Salvador-Utopia v. MBH Santiano.
Moeder Ster/EPTM/Prok, Evita-Utopia v. Wynton. Ze heeft een geweldige EPTM gelopen met als laagste cijfer een 8. Meerdere nakomelingen van haar zijn verkocht naar het buitenland. Waar de oudsten inmiddels ook al presteren in de hogere dressuur.

Grootmoeder is de Lichte Tour/Elite/Pref./Prest./Prok/Sport merrie Halla Utopia die een geweldige IBOP liep met 92 punten.
Zij is o.a. moeder van:
Bolzano Utopia - GP
Frederico Utopia- PSG
Olivi - ggk / GP

Dat Salvador-Utopia en Sébas maar op mogen groeien tot fijne gezonde paarden. Die hopelijk over een jaartje of 2 a 2 1/2 iemand anders heel blij mogen gaan maken.
12-02-2023
Ma Jolie met Floor Vos knallen met 231 punten en een 2e prijs in de gecombineerde rubriek Z2/ZZ-L door naar de Z2. Een ongelooflijk goed resultaat, daarmee heeft Ma Jolie haar Sport predikaat verdient en heeft haar moeder Spirea 3 sportmerries op haar naam staan en kunnen we het prestatie predikaat aan gaan vragen voor deze merrie. De Zinni van Wittenstein lijn/stam doet wederom haar naam eer aan.

04-02-2023
Ma Jolie met Floor Vos reservekampioen Drenthe in het M2 en door naar het NK.


14-03-2023
Ons eerste veulen van het seizoen 2023 is geboren. Het is prachtig merrieveulen met maat en ras v. O'Blue x elite/eptm spr./internat.spr/prok Fifi Gold v. Stakkato Gold x pref/prest/prok Nacré v. Libero-H.
24-04-2023
Geboren een vos hengstveulen met 4 x wit en een bles. Our special one.
Vader Chacfly PS x ster/d-oc Ebalia-M (75/80 springen) v. L'Esprit x elite/pref./prest./prok Ebalia-W v. Notaris.
03-05-2023
Geboren een gitzwart merrieveulen vader Imposantos x Destano. Een vlotte dame. Moeder en dochter maken het goed.
Onder de naam Wim Meijerink zijn we op Facebook te vinden. Meestal worden hier als eerste en de meeste foto's en nieuwtjes geplaatst.
Onder wimenjenettemeijerink zijn we te volgen op tiktok.
13-05-2023.
Vier dagen voor de uitgerekende datum dit elegante merrieveulen v. McLaren overdag in de wei geboren. Ze heeft een stralende dag uitgezocht. Kon meteen buiten blijven.
Alle vieren verwachte veulentjes zijn hiermee in goede gezondheid geboren. Het zijn toch keer op keer spannende tijden. Blij dat ze er zijn.
25-07-2023
Prachtig bericht van de eigenaar van Anna Ballerina Balia. Ze heeft nu ook het predicaat prestatie op haar naam staan. En daarmee is Anna inmiddels een Ster Prok Pref. Prest. merrie.
27-07-2023
Kianga Gold, het eerste veulen van Fifi Gold springt op 1.30 niveau. Inmiddels is ze verhuisd naar Miami in de US in de buurt van haar eigenaresse. Ze zal ook daar ook worden uitgebracht in de sport. We hopen dat we Kianga kunnen blijven volgen.
!7-11-2023
Phedra Peninah Balia v. Eldorado van de Zeshoek x Ster d-oc Ebalia-M V L'Esprit. Het tweede merrieveulen uit Ebalia-M wat we verkocht hebben aan fam. Schipper. En de tweede die geslaagd is voor de EPTM. Tevens heeft Phedra het keur predicaat mogen ontvangen. Inmiddels zijn ook nog de predikaten elite en prok toegevoegd.
Den Hout (Nicardo-rijk).

Kianga Gold.
L'Unique de la Victorie.
Jeno-rijk
Kalonice la Victorie.
Ninja-Sue.
Oxana Balia
Leila Leilani.
Zo gaaf een aantal door ons gefokte paarden. En wat zijn ze leuk. Contact met alle eigenaren en ze zijn stuk voor stuk blij met hun paarden. Geweldig om dat te horen.
29-11-2323.
Uitnodiging najaar ledenvergadering KWPN afdeling Drenthe i.v.m. huldiging van fokkers. Wij mochten aanschuiven. De door ons gefokte Anna Ballerina Balia heeft het predicaat preferent ontvangen. En dat niet alleen ze mag zich inmiddels ook prestatie merrie noemen.
Nina Ricci Gold
Lisandro-rijk
Phedra Peninah Balia
Mazzaro-rijk
2024.
Het jaar dat onze twee hengsten Sebas v. Frankie Lee x Dream Boy en Salvador-Utopia v. MBH Santiano x
Wynton zich al 2 jarigen mogen noemen.
Neala Balia
Maart 2024.
Ze is weer thuis onze Ma Jolie. En wat heeft ze onder het zadel met amazone Floor Vos geweldige prestaties neergezet. Een jaar niet op concours geweest i.v.m zwangerschap amazone Floor. Begin 2024 weer opgepakt, ZZL gestart en gelijk dikke winstpunten.
Wat is het een fantastische merrie, eentje met looplust die er ten alle tijden voor gaat. Ze heeft het niet van een vreemde. Vader Johnson staat voor het tweede jaar op rij bovenaan in de WBFSH Stallion Ranking. En moeder Spirea komt uit de bekende Zinni van Wittestein/Otrichta stam.
2024 zal Ma Jolie gedekt worden. We hopen in 2025 op een gezond veulentje.
23-03-2024.
Hengstengala NRPS. Voor ons een prachtige dag. De door ons gefokte Romaggio-riche, zoon van Cadeaurijke en Dimaggio Black goedgekeurd onder de naam Dimaggio-riche. Daarmee is hij de tweede zoon van Cadeautje die goedgekeurd is. Den Hout (geboortenaam Nicardo-rijk) v. Diamond Hit ging hem voor.
26-04-2024.
Terwijl de regen op het dak kletterde is in de nacht van 26 april ons eerste veulentje van 2024 geboren. Een prachtig bruin merrieveulen v. Chaccotage Blue PS x ster/d-oc Ebalia-M v. L'Esprit. Moeder en dochter maken het goed.
18-05-2024
In de nacht geboren. Een knap hengstveulen v. Frankie Lee x elite/ibop/d-oc v. Dream Boy  Een vlotte bevalling moeder en zoon maken het goed.
14-06-2024.
Pakize-rijke de la danse v. Total Hope x Tolando, geslaagd voor de IBOP met een prachtige cijferlijst. Getraind door stal Laarakkers en voorgesteld door amazone Jeanine Krol. Het ging goed in de training maar op de dag zelf dan "moet" het gebeuren. Ze deden het !! Pakize mag zich inmiddels keur/ibop/d-oc merrie noemen. Vader Total Hope is een buitenlandse hengst die niet erkend is door het KWPN, we zullen nog een aantal exta rontgenfoto's moeten leveren. En als deze goed zijn mogen we het predicaat elite toe gaan voegen. Tot zover zijn we super blij.
We hebben inmiddels bericht de rontgenfoto's zijn tiptop in orde. Pakize heeft het elite predikaat te pakken.