wim_en_jenette_meijerink is onze instagram naam.

We zullen proberen regelmatig foto's te plaatsen. Als de veulentjes geboren zijn zal dat geen problemen opleveren
Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink
Februari 2021
Nicardo-rijk v. Diamond Hit x Tolando zoon van ons Cadeaurijke. Hij is uitgegroeid tot een prachtig jong paard. Heeft een top karakter is lief, en hij is klinisch en röntgenologisch geheel goedgekeurd inclusief hals en rug.
13-03-2021.
Eindelijk hij is geboren. Zoon van Dimaggio Black en Cadeaurijke. Drie weken na de uitgetelde datum kwam hij ter wereld. Een vlotte bevalling. Moeder en zoon maken het goed.
27-03-2021.
Wat een toestanden door het corona virus. De wedstrijden langere tijd compleet op slot. En dan is er toch een mogelijkheid om te starten. Een online-proef. Krista Boer - Lensing maakt hiervan gebruik. Ze start Kyani dochter van Glamourdale en onze St. Pr. St. Lumipyri v. Lauries Crusador xx in de M2. Het debuut voor deze combinatie en gelijk 202.5 punten.
15-04-2021
En dooooooor. Geweldig resultaat voor Krista met Kyani ze rijden een IBOP met als laagste cijfer een 7.5 en zelfs een 8.5 voor rijbaarheid. Kyani mag zich een Elite IBOP Prok merrie noemen.
Onze Total Hope ze is weer thuis van een klein schalige opfok. En wat heeft ze het goed gehad. Glim,glim.
27-04-2021
Geboren in de nacht naar koningsdag. Een schitterend merrieveulen van Grandorado TN en Fifi Gold v. Stakkato Gold. Aantal dagen voor de uitgetelde datum kwam ze ter wereld. Moeder en dochter maken het goed ze heeft de toepasselijke naam Royal Bahiyya Gold gekregen.
01-07-2021
Examen 7 weekse EPTM met zadelmak maken. Neala Balia v. Nestor de Mariposa x Ster D-OC Ebalia-M v. L'Esprit mocht deelnemen, en wat heeft ze het goed gedaan. Geslaagd met een prachtige cijferlijst. Het Prok certificaat had ze al. Daarbij kwamen de certificaten Ster, Keur en EPTM en dat maak haar tot een Elite merrie. Het hoogst haalbare predicaat op haar leeftijd heeft ze in the pocket.
Net als haar moeder een prachtige score: exterieur 75 punten en 80 punten voor het springen.
20-07-2021
Uitgenodigd als fokkers van C'est Bon Balia v. L' Esprit x Notaris op de CK te Exloo voor de huldiging van het prestatieschap van C'est Bon. We hebben haar als veulen verkocht en wat is ze een geweldige fokmerrie gebleken. Haar eerste twee nakomelingen Gebalia en Habitat BP hebben haar het prestatieschap al bezorgd. Dat haar verdere nakomelingen maar in de voetsporen mogen treden van deze twee.
Augustus 2021 zoon van Dante's Junior en Lumipyri v. Lauries Crusador xx. Wat is hij een knappe kerel. Veilig aangekomen bij zijn nieuwe eigenaresse.
09-09-2021
Zo zeg, wat super gaaf. De door ons gefokte Nicardo-rijk v. Diamond Hit x Tolando gaat verder onder de naam Den Hout en is aangewezen voor het verrichtingsonderzoek van het NRPS. Inmiddels met Dhr v. Olst gesproken, Den Hout heeft alle nodig onderzoeken gehad (gelukkig alles in orde bevonden). Een werkwillig paard met een top karakter (maar dat wisten we al) C J. Dhr van Olst is blij en wij zeker niet minder.
Bron NRPS/nieuws.
Kleine foutjes in de tekst. Maar a la. Het is een Ster ruin en het Z2 paard is een ZZL paard.
Bron horses
Wat heeft hij het goed gedaan de dressuur hengst Frankie Lee van Reesink Horses. Winnaar van de 14 dagentest in Neustadt - Dosse. Een geweldig resultaat. Onze Malaika drachtig van deze tophengst. Het zal haar eerste veulen worden. Inmiddels super benieuwd.
17-10-2021
Wat een mooi bericht van Marije Tromp. Ignado-rijk langere tijd door corona niet van huis geweest. Wel lekker doorgetraind thuis. En wat doen ze........... Hun allereertse wedstrijd sinds langere tijd. Huppa de Lichte Tour, ach ja waarom niet. Ze gaan er weer voor en bemachtigen de derde plaats.
De pagina verwachte veulens 2022 is klaar. Benieuwd? Neem dan een kijkje. Zes veulentjes worden er verwacht.
27-10-2021
Onze veulens van 2021. Het rechter veulen, Romaggio-Riche v. Dimaggio Black was al een tijdje geleden naar zijn nieuwe eigenaren verhuisd. Vandaag is Royal Bahiyya Gold v. Grandorado TN opgehaald door zijn nieuwe eigenaren. We hebben bericht, de reis is goed verlopen. En we hebben zelfs al een filmpje ontvangen van de aankomst en dat ze kennismaakt met haar toekomstige vriendinnetje. Blij mee.