Naar fokmerries
Nakomelingen Fifi Gold v. Stakatto Gold x Libero-H.
Naar Kianga Gold haar eigen veulen pagina

Fifi Gold Elite Sport Springen EPTM Springen Internationaal 130/135m v. Stakkato Gold x Libero-H.
Naar veulens
Naar Major Cornet Gold zijn eigen veulen pagina

Naar Nina Ricci Gold haar eigen veulen pagina

Naar Pretty Chaccy Gold haar eigen veulen pagina

Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink
Kianga Gold v. Grand Slam x Stakkato Gold x Libero-H.
Kianga Gold röntgenologisch tiptop in orde. Af en toe een berichtje. Foto van vrij springen. Mooi zo voorbenen onder het lijf.
En dan onder het zadel. Dat ze maar goed haar best gaat doen.
Major Cornet Gold, hij groeit voorspoedig op.
Major Cornet Gold v. Cornet Obolensky x Stakkato Gold x Libero-H.
Voorgesteld op de hengstenkeuring. Waarbij hij niet doorverwezen is wegens een toenmalige stokmaat van 1.62 m. Springen dat was prima zoals de foto's ook laten zien en de stokmaat daar wordt aan gewerkt.
Filmpje ontvangen van de eigenaresse van Kianga Gold. Wat doet ze goed haar best. Helaas geen wedstrijden eind 2020 i.v.m. het Corona virus en de lockdown. Hopen dat daar weer verandering inkomt in 2021, daar gaan we dan maar voor, intussen #proudbreeder.
Januari 2021. We hebben een begin. Major Cornet Gold is onder het zadel. De eerste sprongen zijn een feit. Hij heeft zelfs al een klein oefenparcoursje gelopen. Zie filmpje hieronder. En we hebben hem opnieuw gemeten. Yes, yes de groei zit erin, op dit moment stokmaat 165/166. Hier zullen nog een aantal centimeteres bijkomen. HELEMAAL GOED.
Nog maar pas onder het zadel onze Cornet Obolensky. En we hebben al een klein filmpje van hem op sprong.
Naar Royal Bahiyya Gold haar eigen veulen pagina

Kianga Gold v. Grand Slam VDL in 2021 konden er weer een aantal wedstrijden gereden worden. Ze start inmiddels in het M springen en heeft al een flink aantal winstpunten in deze rubriek op haar naam staan.
Naar Sza Sza Gold haar eigen veulen pagina
Naar Touch of Gold haar eigen veulen pagina
Zomaar onverwacht een heel leuk bericht uit Zwitserland van de eigenaresse van Nina Ricci Gold. Best wel eens gevraagd hoe het ging. Het antwoord was dan gelukkig, gaat goed. Ze loopt in de wei het gaat een mooi paard worden we zijn blij met haar, we doen het voorzichtig aan. En nu hebben we haar kunnen zien. Inderdaad wat is ze uitgegroeid tot een prachtig paard. Ze is onder het zadel en heeft haar eerste wedstrijd gelopen.
2023 Kianga Gold springt op 1.30 niveau. In de training pakt ze de 1.40 cm. Kwestie van gezond blijven dan gaat dit ook in de wedstrijd lukken.
Nina Ricci Gold sluit 2023 succesvol af, met een foutloze ronde en met joker in de 1.15 cm. Dat smaakt naar meer.