Je t'Adore Balia v. Davino V.O.D.        

Ebalia-M Ster D-OC v. L'Esprit x Notaris
Naar  fokmerries
Naar veulens
Naar Neala Balia haar eigen veulen pagina

Naar Oxana Balia haar eigen veulen pagina

Naar Phedra Peninah Balia haar eigen veulen pagina

Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink
01-07-2021
Examen 7 weekse EPTM met zadelmak maken. Neala Balia v. Nestor de Mariposa x Ster D-OC Ebalia-M v. L'Esprit mocht deelnemen, en wat heeft ze het goed gedaan. Geslaagd met een prachtige cijferlijst. Het Prok certificaat had ze al. Daarbij kwamen de certificaten Ster, Keur en EPTM en dat maak haar tot een Elite merrie. Het hoogst haalbare predicaat op haar leeftijd heeft ze in the pocket.
Net als haar moeder een prachtige score: exterieur 75 punten en 80 punten voor het springen.
Naar Sento Benissimo Balia zijn eigen veulen pagina
Naar Trés bon Balia zijn eigen veulen pagina
Oxana Balia haar voormalige eigenaresse heeft contact opgenomen. Uitgegroeid tot een gezond paard en het blijkt een schat van een paard te zijn maar dat was ze als veulen ook al. Ze is verkocht en in Nederland gebleven. We hopen tzt iets van haar te horen. Tot zover geen idee of ze de sport in gaat of ingezet gaat worden voor de fokkerij of beiden.
!7-11-2023
Phedra Peninah Balia v. Eldorado van de Zeshoek x Ster d-oc Ebalia-M V L'Esprit. Het tweede merrieveulen uit Ebalia-M wat we verkocht hebben aan fam. Schipper. En de tweede die geslaagd is voor de EPTM. Tevens heeft Phedra het keur predicaat mogen ontvangen. Inmiddels zijn ook nog de predikaten elite en prok toegevoegd.
Naar Uforia Balia haar eigen veulen pagina