Naar veulens
Naar Orphea Orlaith haar eigen veulen pagina

Naar Patron zijn eigen veulen pagina

Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink
Onze Imposantos x Destano. Foto's vanaf de eerste week in haar leven, zo'n 4 maand , een dik half jaar, 1 jaar en 1 1/2 jaar. Wat voor leeftijd ook, altijd goed bewegen.

STARTEN, ER ZIJN en GAAN!
Meerdere filmpjes op Ophea's eigen veulen pagina. Filmpje hieronder is ze anderhalf jaar. Het is al november. Ze zit ruig in het haar. Ze is overbouwd. Maar bewegen dat ze kan !!
Het stamboek papier van onze Imposantos nakomeling. Toch wel heel speciaal, 15 Grand Prix hengsten in haar directe pedigree. Waaronder haar vader Imposantos onder Bart Veeze.Foto van Facebook, Simone Pearce met Orphea en Patron hun grootvader Destano. Poeh, wat doen die het goed. Orphea en Patron dat bloed vloeit door jullie aderen J.
Oprhea haar eerste predikaat in the pocket. Niet geheel op de hoogte van de regelementen was deze aanvraag toch wel een beetje spannend. Ze heeft een Duitse moederlijn, moeder en grootmoeder zijn dan wel in het bezit van het Nederlandse PROK certificaat, maar toch............... Nou niets aan het handje ze heeft hem gewoon haar eerste eigen predikaat, het D-OC wat later nog aangevuld wordt met het Prok certificaat.
D-OC
Naar Sazou Noire haar eigen veulen pagina
Naar Toute ma vie haar eigen veulen pagina
Grand Prix