Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink
Eind 2021, begin 2022.
Ma jolie v. Johnson x Ulft staat in training bij Floor Vos. Slechts een aantal maanden zijn ze een combinatie en wat doen ze het al goed.
Foto's gemaakt door Rick Eibergen.
30-01-2022
Het wedstijd debuut van onze Ma Jolie v. Johnson x Ulft met amazone Floor Vos is een feit. Een super debuut, ze behalen samen twee x de overwinning in de L2 en pakken 4 winstpunten. Wat een geweldige prestatie de allereerste wedstrijd van Ma jolie ooit !!
Een prachtig jury commentaar en 8en en 9ens op haar protocol.
Floor Vos en Ma Jolie v. Johnson x Ulft. Ze gaan gestaag door. Inmiddels zijn de eerste winstpunten en de eerste plaatsen binnen van deze combinatie in de M2. Super trots op beiden. Trainingsfoto's gemaakt door Rick Eibergen.
8 januari 2023.
Een zeer bewogen week voor Floor Vos . En dan zon resultaat neerzetten. Vandaag winnaar tweede selectie wedstrijd regiokampioenschappen in Ter Apel met onze Ma Jolie v. Johnson x Ulft met 216 punten (72%) in de M2. Trots op beiden. En daarmee hebben ze zich ook geplaatst voor de Drentse regiokampioenschappen.
18-12-2022.
De 1e selectiewedstrijd regiokampioenschappen. Floor Vos en onze Ma Jolie winnen beide M2 proeven met 4 dikke winstpunten. Hoe dit ook verder zal gaan, we zullen zien, maar we zijn nu al super blij. Jolietje ons power meisje.
12-02-2023
Ma Jolie met Floor Vos knallen met 231 punten en een 2e prijs in de gecombineerde rubriek Z2/ZZ-L door naar de Z2. Een ongelooflijk goed resultaat, daarmee heeft Ma Jolie haar Sport predikaat verdient en heeft haar moeder Spirea 3 sportmerries op haar naam staan en kunnen we het prestatie predikaat aan gaan vragen voor deze merrie. De Zinni van Wittenstein lijn/stam doet wederom haar naam eer aan.

04-02-2023
Ma Jolie met Floor Vos reservekampioen Drenthe in het M2 en door naar het NK.