De door ons gefokte Cadeaurijke v. Tolando x elite/pref./prest./prok Ulft. Die mocht zeker niet verkocht worden, we hebben haar gehouden om de merrielijn voort te zetten. Op jonge leeftijd heeft Cadeaurijke de predikaten Ster en Prok mogen ontvangen, waar later ook het predikaat preferent aan toegevoegd is. Te danken aan de zonen, een Ster hengst en twee goedgekeurde NRPS hengsten Ze is bij ons in de fokkerij ingezet. En dat heeft ze zeer verdienstelijk gedaan.

Hieronder een aantal van haar kinderen.Alhoewel we er niet bij konden zijn op de veiling, hebben we toch live mee kunnen kijken (Berry, Richard en Patrick bedankt). Als kers op de taart mocht Jeno verschijnen in het showblok van de hengstenshow van Van Olst Stables.
Kallistos-rijk v. Nespresso x Tolando 2 jaar oud. Wauw wat is ook deze zoon van Cadeaurijke een prachtige jonge kerel.
Cadeautje op 3 jarige leeftijd. Toen nog geen idee wat de toekomst zou brengen.
En ja hoor ook deze nakomeling van Cadeaurijke loopt in de picture. Van Olst Sales 30 maart 2018 en Kallistos-rijk is van de partij.Prachtig paard is het. Mooie jonge man en al onder het zadel. Lijkt Goed!! Cadeautje geeft zadelpaarden.
Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink
Cadeaurijke v. Tolando x Ulft of Cadeautje zoals wij haar noemen. Een echte fokmerrie is ze, een merrie met grote partijen en goed gebruik van haar achterbeen. Die gaat altijd onder de massa (het lichaam) en niet naar de staart.
Nicardo-rijk wat is hij uitgegroeid tot een fijn paard. En holie molie wat een beweging onder deze kerel. Mams Cadeaurijke heeft het weer geflikt. Nicardo-rijk wordt op ongeveer 2 1/2 jarige leeftijd verkocht. En ja hoor binnen een week heeft Gert Jan van Olst hem overgenomen. Hij kent inmiddels de nakomelingen van Cadeautje.
Kleine foutjes in de tekst. Maar a la. Het is een Ster ruin en het Z2 paard is inmiddels LT paard.
Gert Jan weet wat hij doet, want de door ons gefokte Nicardo-rijk v. Diamond Hit x Tolando gaat verder onder de naam Den Hout en is aangewezen voor het verrichtingsonderzoek van het NRPS. Inmiddels met Dhr v. Olst gesproken, Den Hout heeft alle nodig onderzoeken gehad (gelukkig alles in orde bevonden). Een werkwillig paard met een top karakter (maar dat wisten we al) C J.
Naar Pakize-rijke haar eigen veulen pagina

Lunteren, Den Hout heeft het groene licht gekregen van de hengstenkeuringscommissie op de beoordelingsdag van het NRPS verrichtingsonderzoek, hij mag door naar het examen.

06-01-2022
Een spannende dag examendag hengstenkeuring van het NRPS. Helaas konden we niet aanwezig zijn vanwege corona maatregelen, maar wat een geweldig begin voor ons als hobby fokkers van paarden. Nicardo-rijk zoon van Diamond Hit en onze Cadeaurijke v. Tolando gaat inmiddels door het leven als Den Hout en is vandaag goedgekeurd bij het NRPS met een prachtige cijferlijst. En als de hengstenkeuringscommissie dan zegt, we zijn verrukt van deze hengst dan maakt ons fokkershart een sprongetje van blijdschap.
Hij maakt Cadeautje tot hengstenmoeder en ons tot trotse fokkers van een ggk dekhengst. De eigenaren Van Olst Horses willen we ook feliciteren met dit prachtige resultaat.
Den Hout you did it C.

De beoordeling van Den Hout. Geslaagd met een geweldige cijferlijst waar we trots op zijn. De brede glimlach van zijn ruiter Alvaro Conesa de Oliveira werkzaam bij van Olst Horses spreekt boekdelen.
Onze Total Hope ze is weer thuis van een klein schalige opfok. En wat heeft ze het goed gehad. Glim,glim.
Jaren niet geweten hoe het met Jeno ging. Best wel gezocht maar niet kunnen vinden. Helaas geen enkel resultaat. Dan maar een berichtje op Facebook en dan gebeurt het ongelofelijke, binnen een paar dagen al bericht. Denk dat we hem gevonden hebben. En waarachtig hij is het. Inmiddels hebben we contact met de eigenaresse, haar zoon en Jeno's amazone. Jeno is uitgegroeid tot een prachtig paard en het gaat hem goed.
Lisandro-rijk, de eerste winstpunten en prijzen zijn bemachtigd. Binnen 1 jaar loopt hij met amazone Ymke Bulten naar de Z1. Inmiddels wordt er getraind voor een nog hoger niveau. De nakomelingen van Cadeaurijke timmeren lekker aan de weg.
Gilian v. Andretti x Tolando, Z1 drerssuur.
Ignado-rijk v. Dream Boy x Tolando, LT dressuur.
Dit mannetje heeft van zich laten spreken als veulen verkocht op de veulenveiling te Dronten.
Als 3 jarige verkocht op de EDS veiling, aangekocht door de familie Koks.
En dan onder Marije van Thuyl Tromp begint Ignado-rijk zich zeer succesvol te ontwikkelen en volgt er een reeks aan successen.
Jeno-rijk v. Everdale x Tolando.
En dan staat en loopt er toch een beauty. Op de van Olst sale onstaat er een biedduel, iemand uit Rusland wint, Jeno-rijk vertrekt voor maar liefst 40.000 euro uit Nederland.
Jeno-rijk wederom een vos veulentje, en ook deze laat van zich spreken. Dit is wel een hele aparte, met vier witte benen een kol en een vlek onder zijn buik.
Jeno-rijk is als veulen aangekocht door hengstenhouder Gert Jan van Olst. En ook Jeno ontwikkeld zich prima. Hij wordt zelfs aangeboden voor de stamboek keuring en krijgt het predikaat Ster. Vervolgens komt hij op de veiling bij dhr van Olst.
Kallistos-rijk v. Nespresso x Tolando.
Wederom een hengstveulen voor Cadeaurijke, en ook deze mooie kerel gaat ons verlaten en gaat verhuizen naar de stallen van hengstenhouderij van Olst.
Lisandro-rijk v. Negro x Tolando.
Hoppa ook dit jaar een hengstveulen. Lisandro-rijk is gesecteerd voor de veulenveiling Borculo.
Nicardo-rijk v. Diamond Hit x Tolando.
Ongelofelijk maar waar nog een hengstveulen. En alweer zo'n prachtige kerel.
Pakize-rijke de la danse v. Total Hope x Tolando.
En dan en dan een merrieveulen van Cadeautje, ze is nog in ons bezit. Foto's van haar als veulen zijn te zien op haar eigen veulen pagina. Als alles goed mag gaan gaat ze de opvolgster worden van moeder Cadeuarijke.
Mocht u een filmpje willen zien van Pakize-rijke de la danse. Ze staat meerdere keren op Tiktok we zijn te vinden onder de naam wimenjenettemeijerink.
Romaggio-riche v. Dimaggio Black x Tolando.
Doooooor zoals we zo langzamerhand gewent zijn. Geboren heel knap veulen met als vader Diamaggio Black.
Dit kun je vooraf niet bedenken, Romaggio-riche verkocht als veulen aan Driessen dressage horses, wordt
goedgekeurd onder de naam Dimaggio-riche bij het NRPS. Daarmee is hij de tweede zoon van Cadeautje die goedgekeurd is. Den Hout (geboortenaam Nicardo-rijk) v. Diamond Hit ging hem voor. Deze twee kerels samen met Jeno-rijk zorgen ervoor dat Cadeurijke het predikaat preferent mag ontvangen.
Salvatore-rijk v. Total Diamond PS x Tolando.
De volgende gouden kerel is geboren. Een hengstveulen met een stel lange benen. Al een grote kerel.
Ook Salvatore-rijk heeft 2 hele fijne nieuwe eigenaren gevonden. We zijn benieuwd naar zijn toekomst.
Grooetmoeder Elvira
Elvira is gestorven. Gelukkig heeft ze ons Cadeaurijke gegeven die haar merrielijn voort kon gaan zetten. Elvira de Ulft merrie heeft een aantal opmerkelijke nakomelingen gebracht o.a. een tweede bezichtigings hengst verkocht naar Zweden een Prix St. George paard in Engeland en een 3e bez. hengst. De Grand Prix dressuurmerrie Madorijke komt eveneens uit de nijke /rijke stam. De KWPN goedgekeurde hengst Davinci en tevens een goedgekeurde hengst in Duitsland.
Aantal opvallende nakomelingen van Elvira
Joranyke
Kaiser-Yke
Loranijke
Oranijke
Swing Time
Upendor-rijk
Baron nijk
Cadeaurijke
vader Equador
vader Equador
vader Balzflug
vader Jazz
vader Gribaldi
vader Lancet
vader OO Seven
vader Tolando


Dressuurpaard Frankrijk Borculo veulen
Ster Borculo veulen tweede bezichtigings hengst verkocht naar Zweden.
Elite Sport dressuur Z2+3
Ster Borculo veulen
Ster ZZZ Riders English Dressage,duurst verkochte hengstveulen veiling Dronten
3e Bezichtiging KSS veiling. Intermediar
Z1 dressuur
Ster Prok

Swing Time Gribaldi x Ulft
Upendor-rijk Lancet x Ulft
Baron nijk OO Seven x Ulft en moeder Elvira.
Finale Pavo Cup 2017 behaald Ignado-Rijk de vierde plaats en verslaat daarmee alle ggk Kwpn hengsten die in de finale meedoen en overall word Ignado-Rijk zesde.
Gespot in de IDS
Cadeaurijke op 10 jarige leeftijd. Ze is een imponerende merrie.
Terug naar fokmerries
Pakize-rijke de la danse v. Total Hope x Tolando, geslaagd voor de IBOP met een prachtige cijferlijst. Getraind door stal Laarakkers en voorgesteld door amazone Jeanine Krol. Het ging goed in de training maar op de dag zelf dan "moet" het gebeuren. Ze deden het !! Pakize mag zich elite/ibop(dres)./d-oc merrie noemen. Vader Total Hope is een buitenlandse hengst die niet erkend is door het KWPN, we moesten een aantal exta rontgenfoto's leveren. En die waren tiptop in orde, Pakize heeft hem te pakken het elite predikaat. We zijn super blij.