De prestatielijst van de moederlijn van Utopia is lang. Ze heeft zich bij haar vorige eigenaresse in de sport bewezen. Heeft toen slechts 2 nakomelingen gehad. Waarvan haar zoon v. Apache inmiddels Z1 dressuur loopt.
Ze was een veulenboek, Prok en Sport merrie toen wij haar kochten. Maar we waren zo overtuigd van haar dat we haar toch aangekocht hebben. En binnen een jaar had ze ook het predicaat Elite in the pocket.

Bij ons is ze ingezet voor de fokkerij. Ons heeft ze drie nakomelingen gegeven:
Kamaliya v. Lord Leatherdale D-OC verkocht. Loopt in de sport en doet het zeer goed.
Leila Leilani v. Grand Galaxy Win verkocht naar het buitenland.
Malaika v. Dream Boy Elite D-OC IBOP.

Aangezien we een prachtige nakomeling (Malaika) van haar hadden hebben wij haar drachtig verkocht en heeft ze bij de nieuwe eigenaren ook al geweldige veulens gegeven.
Terug naar fokmerries
Het presteren in de sport heeft Utopia niet van een vreemde ook haar moeder Nyorieta ie een ZZL Sport Dressuur Prok merrie. En dan nog de grootmoeder van Utopia, Corieta dat is een Keur Pref. Prest. merrie.
Bron KWPN database
Naar Leila Leilani's haar eigen veulen pagina 
Naar Kamaliya haar eigen veulen pagina 
Naar Malaika's haar eigen veulen pagina
De door ons gefokte nakomeling van Utopia, Kamaliya v. Lord Leatherdale.
Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink
Utopia ZZL Elite Sport Dressuur Prok v. Negro.
Kamaliya verkocht als veulen aan nog jonge talentvolle amazone. We genieten mee, ze doen het geweldig. Komen regelmatig thuis met de eerste prijs. De laatste wedstijd (02-09-2020) gereden in Noord-Sleen loopt ze naar een 1e en 2e prijs in de klasse L1&L2 met 199 en 212 in de L1 ?? 5 winstpunten rijker. Ze kreeg meerdere 8ens en 9ens en de jury gaf aan genoten te hebben van amazone en paard.
Nu is het thuis verder oefenen de wedstrijden liggen voorlopig stil i.v.m. corona. Trots dat ze het zo goed doen.
De door ons gefokte nakomeling van Utopia, Leila Leilani v. Grand Galaxy Win.
Leila Leilani v. Grand Galaxy Win. Als veulen verkocht naar het buitenland. Uitgegroeid tot een prachtige merrie met maat en ras. Ze zal de fokkerij ingaan dat ze maar mooie gezonde veulentjes mag krijgen.
De door ons gefokte nakomeling van Utopia, Malaika v. Dream Boy.
Malaika een prachtig veulen, een prachtige merrie. Ze groeit samen op met Ma jolie v. Johnson TN.  Op drie jarige leeftijd gaan ze gezamelijk (gezellig) als onbeleerde veulenboek merries naar Stal Laarakkers. Dan gaat het spannend worden. Af en toe een berichtje en een bezoekje, alles gaat goed we zitten op schema. Pffff heel fijn. Maar op 2 juli dan moet het gebeuren stamboek opname  en IBOP te Sonnega. Beide staan ze er TOP voor. Malaika komt de baan in het gaat goed, geslaagd met geweldige cijfers. Waaronder een 8 voor het belangrijke onderdeel rijdbaarhied en bewerkbaarheid.


We keren huiswaarts met een Elite D-CO IBOP merrie.
Wat is hij prachtig Nathan v. Dettori x Negro. Zijn moeder Utopia hebben we drachtig verkocht. Bij haar nieuwe eigenaren is deze jeugdige zwarte parel geboren. Hij is inmiddels geröntgend en geheel in orde.