Dunga Lupicor x Libero-H
Braveheart Quidams Rubin x Libero-H
Terug naar fokmerries
Zsa Zsa Go Placido x Libero-H
Fifi Gold Stakkato Gold x Libero-H
Gigina Brainpower x Libero-H
Fifi Gold en zusje Gigina
Jeleste Harley VDL x Libero-H
Bron KWPN
Nakomelingen
Eind maart 2018
Gigina Ster Sport Prok v. Brainpower x Libero-H. Dochter van onze Nacré presteert inmiddels ook al op het ZZ 1.35 niveau. Prestatie dames de dochters van Nacré.


Fifi Gold vrij springen Stakkato Gold x Libero-H
13 juli 2014 kregen we een uitnodiging van het KWPN om te worden gehuldigd als fokker van een Preferente merrie. Dinsdag 22 juli was het zover op het terrein van C.H. De Wolden te Veeningen kregen we een prachtige bos bloemen een lint en een predicaat.
2019 Het KWPN eert ons nomaals als fokker van Nacré  en zet ons wederom in de bloemtjes gezet. Nu heeft Nacré het vel begeerde prestatie predikaat verdient. Top merrie !!!
Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink
Elite, IBOP Warga 82.5 punten daarmee hoogste dagscore en opvallenste springpaard. Top 10 IBOP springen 2011 de 6e plaats behaald.
Nacré v. Libero-H
Nacré v. Libero-H moeder van onze Fifi Gold. Inmiddels overleden een schat van een paard, met een geweldige instelling. Achteraf jammer dat ze niet een aantal jaren de sport in is gegaan. Want springen dat kon ze!
Jeleste jaren niets van gehoord of gezien. En dan zo opeens een foto op Facebook met de afstamming Harley VDL x Libero-H. Zou het dan toch ...........?  Contact gezocht ja hoor het is haar. Ze loopt wedstrijden onder de naam Jelly Bean (koosnaam Jelly). Het is niet altijd gemakkelijk geweest maar de amazone heeft niet opgegeven, de aanhouder heeft gewonnen,  de resultaten zijn ernaar, 3 september 2022 wint Jelly met eigenaresse de 1.10 rubriek. Amazone en paard zijn inmiddels dikke vriendinnen. Jelly heeft het getroffen met deze eigenaresse.
De 1.10 rubriek ze winnen, benen onder het lijf gevouwen, met dikke happen lucht over de hindernis. Tadaaaaa Jeleste / Jelly heeft vermogen zat.