Stal Meijerink
Kwaliteit telt
In de nacht van 12 april 2011 is ons eerste veulen van dit jaar geboren. Het is een merrie geworden haar vader is Brainpower en moeder is Nacré de preferente Prok merrie van Libero-H. Ze zal de naam Gigina gaan dragen.
Gigina ze is vrolijk lief en zit ontzettend dik in het haar.
Keuringsdagje voor Gigina in Rolde. Nog niet geheel uit het veulen haar. En ja hoor ze heeft hem te pakken, een eerste premie. Het is nu al te zien dat ze een groot paard gaat worden.
Cadeautjes eerste veulen zeer benieuwd. Het is mooie grote donkere hengst. Vader is Andretti hij krijgt de naam Gilian-rijk.
Cadeaurijke is blij met haar zoon ze is niet de enigste ook wij zijn blij met Gilian.
De dag breekt aan dat Gilian met zijn moeder Cadeaurijke de grote wei in mag. Eerst maar eens even een rondje met de baas aan het touw en dan maar los.
Gigina en Gilian de twee oudste veulens vrij vroeg bij elkaar in de wei gekomen dat geeft toch een band. Dikke vrienden.
Hij verandert, van een grijs veulen gaat hij een donkere jonge man worden.
Op 8 juni wordt het derde veulen van dit jaar geboren een vos hengst, zijn vader is Bretton Woods en moeder is de Staats Premie merrie Lumipyri. Golden Gift is zijn naam geworden.
Lumupyri met zoon Golden Gift. Golden Gift 1/2 dag oud heb een foto kunnen maken dat ze beiden heerlijk liggen te rusten.
Hij wordt GROOT.
Ons laatste veulen van 2011 is geboren op 14 juni. Een merrie, ze is Anna Ballerina Balia haar eerste veulen haar vader is Aqiedo ze heeft de naam Go Go Balia gekregen.
Veulens foals 2011

Naar veulens / to foals
Naar fokmerries
To mares