Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Total Hope: Een super afstamming. Totilas wat een legende is zijn vader. Tweevoudig Europees kampioen, drie gouden medailles bij de Wereldruiterspelen in 2010.
En dan zijn moeder Weihegold OLD zij was kampioensmerrie van Oldenburg, won de Burg-Pokal en de Louisdor-Prijs en was onder Isabell Werth Olympisch kampioen, drievoudig wereldbekerwinnaar en drievoudig Europees kampioen.

Total Hope zelf winnaar van de Nürnberger Burg-Pokal in Frankfurt. Pas zeven jarig geroemd om zijn aura, uitstraling, pirouetten en vliegende wissels. Een juweel en waardig opvolger van zijn vader Totilas. De kinderen van Total Hope weten zich met een zeer hoge mate aan elasticiteit over veel bodem te bewegen. Al met al een droomafstamming. En deze genen zitten allemaal in Pakize de la danse.

Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink
Ons eerste veulen van 2020 is geboren. Een prachtig donkere dame met een stel lange benen. Een heel mooi begin van het veulenseizoen. Een vlotte bevalling. Moeder en dochter maken het goed.
De eerste dag in Pakize-rijke de la danse haar leven. Wat een regen wat een regen. Niet normaal. Als het eventjes droog is heel snel en slechts een paar minutjes naar buiten. Benen strekken voor moeder en dochter.
En dan de tweede dag in haar leven. Zijn best veel foto's geworden.
Hupsekee draf erop, achterbeen eronder.
Total Hope en Cadeautje jullie hebben een knap kind gekregen. Je doet je naam eer aan dans meisje dans.
Trotse mama.
Het bewijs we hebben een schaduw. En dus even een zonnetje gehad. Je bent niet alleen mooi maar ook een schatje.
Wat is ze leuk. Nog maar 4 dagen oud. Een veulen waar we trots op zijn.
Total Hope is wakker !!
Pakize heeft nu al lengte in haar lichaam. Ze kan zich al strekken.
Vrolijk en actief. Beentjes van de vloer.
Ergens is iets niet geheel in orde. Mams wat is er met je oor J.
Zijkantje C, schoft al aanwezig.
Wat een uitstaling !!
Onze Total Hope. Wat een prachtige opwaartse draf laat ze al zien. Achterbeentje eronder en niet naar de staart. Helemaal goed.
Natuurlijk een regenbui. Cadeaurijke rollen en Pakize steigeren.
Begin mei Pakize-rijke de la danse. Nog volop in de vacht. Lekker spelen met Chaccy Gold. En wat heeft ze een lange benen. Onze Total Hope gaat een groot paard worden. Stokmaat 1.70 gaat lukken.
Naar veulens / to foals
Naar fokmerries
To mares
Ons Total Hope merrieveulen Pakize. Deze foto lijkt zo gigantisch veel op 1 van de eerst geplaatste foto's. Alleen is ze nu een beetje ouder. Uitstraling, uitstraling C.