Total Hope: Een super afstamming. Totilas wat een legende is zijn vader. Tweevoudig Europees kampioen, drie gouden medailles bij de Wereldruiterspelen in 2010.
En dan zijn moeder Weihegold OLD zij was kampioensmerrie van Oldenburg, won de Burg-Pokal en de Louisdor-Prijs en was onder Isabell Werth Olympisch kampioen, drievoudig wereldbekerwinnaar en drievoudig Europees kampioen.

Total Hope zelf winnaar van de Nürnberger Burg-Pokal in Frankfurt. Pas zeven jarig geroemd om zijn aura, uitstraling, pirouetten en vliegende wissels. Een juweel en waardig opvolger van zijn vader Totilas. De kinderen van Total Hope weten zich met een zeer hoge mate aan elasticiteit over veel bodem te bewegen. Al met al een droomafstamming. En deze genen zitten allemaal in Pakize de la danse.

Ons eerste veulen van 2020 is geboren. Een prachtig donkere dame met een stel lange benen. Een heel mooi begin van het veulenseizoen. Een vlotte bevalling. Moeder en dochter maken het goed.
De eerste dag in Pakize-rijke de la danse haar leven. Wat een regen wat een regen. Niet normaal. Als het eventjes droog is heel snel en slechts een paar minutjes naar buiten. Benen strekken voor moeder en dochter.
En dan de tweede dag in haar leven. Zijn best veel foto's geworden.
Hupsekee draf erop, achterbeen eronder.
Total Hope en Cadeautje jullie hebben een knap kind gekregen. Je doet je naam eer aan dans meisje dans.
Trotse mama.
Het bewijs we hebben een schaduw. En dus even een zonnetje gehad. Je bent niet alleen mooi maar ook een schatje.
Total Hope is wakker !!
Pakize heeft nu al lengte in haar lichaam. Ze kan zich al strekken.
Vrolijk en actief. Beentjes van de vloer.
Ergens is iets niet geheel in orde. Mams wat is er met je oor J.
Zijkantje C, schoft al aanwezig.
Wat een uitstraling onze donkere Total Hope dame !!
Onze Total Hope. Wat een prachtige opwaartse draf laat ze al zien. Achterbeentje eronder en niet naar de staart. Helemaal goed.
Natuurlijk een regenbui. Cadeaurijke rollen en Pakize steigeren.
Begin mei Pakize-rijke de la danse. Nog volop in de vacht. Lekker spelen met Chaccy Gold. En wat heeft ze een lange benen. Onze Total Hope gaat een groot paard worden. Stokmaat 1.70 gaat lukken.
Naar veulens
Naar fokmerries
Ons Total Hope merrieveulen Pakize. Deze foto lijkt zo gigantisch veel op 1 van de eerst geplaatste foto's. Alleen is ze nu een beetje ouder. Uitstraling, maat, opwaartse bewegingen en lengte in haar lichaam C.

Negen juni 2020, daar gaan we dan. Op naar de foto- video dag van de Grand Prix Sales te Havikerwaard.
Compliment in de pocket aangezien Pakize-rijke er top uitziet.
Een spannende dag hoe zal het gaan. Ging prima, moeder en dochter hebben zich voorbeeldig gedragen. Pakize steeds bewegend in een goede houding bergopwaarts.
Trots dat ons Total Hope merrieveulen Pakize-rijke de la danse deel uit mag maken van deze exclusieve veilingcollectie die online geveild worden op 3 en 4 juli.

Daar gaat ze ons Pakize-rijke onder begeleiding van Vicky Leandros met L'Amour est Blue.
Grand Prix Sales 2020 dressuurveulens 4 juli. Schoonheid en houding.
Total Hope ( v.Totilas m.Weihegold ).
Foto's ontvangen, gemaakt door topfotografe Esmee van Gijtenbeek. Wat zijn ze leuk en wat zijn we er blij mee.
Keuringsformulier van Pakize-rijke. Gelukkig alles in orde.
Ons Pakize-rijke niet verkocht op de Grand Prix Sales. Laatprijs niet gehaald. Spijt, nee helemaal niet. Meisje met een TOP afstamming. Wij allen weer veel geleerd.
Stal Meijerink
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink
Onze Pakize-rijke heeft haar eerste predikaat het D-OC. En wat doet haar vader Total Hope onder amazone Isabel Freese het goed. Bij zijn Grand Prix-debuut gelijk de winnaar met 76,49%.