Het veulen van Negro en Cadeaurijke is geboren. Mooi aan de maat, donker en luxe.
De eerste dag buiten. En hij heeft een naam gekregen. Deze jonge man gaat in het vervolg als Lisandro - rijk door het leven.
Het geboren veulen van Negro en Cadeaurijke. Ze laat hem nog niet alleen gaan, maar soms heel soms kun je het redden en ga je er met grote galopsprongen van tussen.
Yihaa het is een heerlijke dag spelen geblazen.
Op een zonnige dag. En als we dan op het terras zitten waar zijn onze stoelen dan op gericht? Ja hoor op de paddock met Cadeaurijke en Lisandro.
Naar veulens
20 mei 2016. Voorselectie Nationale Elite Veiling Borculo. We stellen Lisandro-rijk voor worden voorlopig geselecteerd. Gaan ervan uit dat we een aantal spannende dagen tegemoet gaan wel/niet geselecteerd. s'Avonds krijgen we al bericht Lisandro is definitief geselecteerd. Poeh wat blij hiermee. en wat was hij braaf. Geweldig karakter deze Negro zoon.

28 mei 2016. Lisandro in de wei.
Spiegeltje spiegeltje .....
27 juni 2016 Foto - en Videodag voor de Elite veulenveiling Borculo.
Lisandro-rijk hij is verkocht op de Elite veiling van Borculo. Hij mag nog even bij ons blijven. Wat zullen we hem gaan missen. Leila w.s. ook. Lisandro en Leila vriend en vriendin.
Lisandro-rijk 4 1/2 maanden oud. Uitgegroeid tot een prachtig hoogbenig veulen. Met een TOP karakter.
Laatste dag thuis. Knuffelen met halfbroertje L'Unique. En dan afscheid van vriendinnetje Leila. Toch wel moeilijk zoiets. Hij gaat samen opgroeien met een ander hengstveulen. Lisandro-rijk we wensen jou het aller aller beste toe. En de nieuwe eigenenaren heel veel succes met jou.
Naar fokmerries
Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink