Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Het veulen van Negro en Cadeaurijke is geboren. Mooi aan de maat, donker en luxe.
Smile :)
De eerste dag buiten. En hij heeft een naam gekregen. Deze jonge man gaat in het vervolg als Lisandro - rijk door het leven.
Het geboren veulen van Negro en Cadeaurijke. Ze laat hem nog niet alleen gaan, maar soms heel soms kun je het redden en ga je er met grote galopsprongen van tussen.
Yihaa het is een heerlijke dag spelen geblazen.
De eerste drafpasjes zijn er. Achterbeentjes er mooi onder en bergop !!
Op een zonnige dag. En als we dan op het terras zitten waar zijn onze stoelen dan op gericht? Ja hoor op de paddock met Cadeaurijke en Lisandro.
Naar veulens / to foals
De Negro zoon het is duidelijk dit gaat een grote imponerende kerel worden.
20 mei 2016. Voorselectie Nationale Elite Veiling Borculo. We stellen Lisandro-rijk voor worden voorlopig geselecteerd. Gaan ervan uit dat we een aantal spannende dagen tegemoet gaan wel/niet geselecteerd. s'Avonds krijgen we al bericht Lisandro is definitief geselecteerd. Poeh wat blij hiermee. en wat was hij braaf. Geweldig karakter deze Negro zoon.

Veel geleerd veel indrukken op gedaan. Zeer braaf geweest. Moe geworden, lekker gerust en s'middags gewoon weer in de wei. Spelen.
28 mei 2016. Lisandro in de wei.
Spiegeltje spiegeltje .....
Lisandro slechts 6 weken jong lonkt al naar de dames.
Lisandro nu 7 weken oud. Wat een imponeergedrag tegenover Leila Leilani. Jammer voor Lisandro Leila laat zich niet op de kop zitten. Pas op jongen ga NIET te ver !!
27 juni 2016 Foto - en Videodag voor de Elite veulenveiling Borculo.
Lisandro-rijk hij is verkocht op de Elite veiling van Borculo. Hij mag nog even bij ons blijven. Wat zullen we hem gaan missen. Leila w.s. ook. Lisandro en Leila vriend en vriendin.
Lisandro-rijk 4 1/2 maanden oud. Uitgegroeid tot een prachtig hoogbenig veulen. Met een TOP karakter.
Laatste dag thuis. Nog even moeder plagen. Knuffelen met halfbroertje L'Unique. En dan afscheid van vriendinnetje Leila. Toch wel moeilijk zoiets. Hij gaat samen opgroeien met een ander hengstveulen. Lisandro-rijk we wensen jou het aller aller beste toe. En de nieuwe eigenenaren heel veel succes met jou.
Naar fokmerries
To mares