Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Ons laatste veulen van 2016 is geboren. we zijn compleet. Vie Tara heeft het leven geschonken aan een prachtig hengstveulen met een bles en vier witte voetjes. Rond zeven uur 's avonds in de wei geboren. Vie heeft toch wel enige tijd gelegen. Tegen half negen het tweetal binnen gezet in de stal. Ook daar ging Vie liggen toch een beetje ongerust. Gelukkig na een paar uur alles weer in orde. Het veulen heeft de naam L' Unique de La Victorie gekregen. Hij stond gelijk en drinkt goed.

Naar veulens / to foals
De eerste dag van veulen L'Uniques.
De tweede dag in L'Uniques leven.
L'Unique slechts twee dagen oud. En hij heeft de draf ook al te pakken. Poseren ook geen probleem. Wat moeder Vie Tara La Victorie ervan denkt ?
In de regen.
Papier van L' Unique's moeder Vie Tara.
Onze chique fokmerrie Vie, zoon L'Unique al mooi aan de maat kan na een paar dagen al over het staldeurtje kijken.
Tijd gaat snel L' Unique al 16 dagen. Body en beweging heeft deze jonge kerel.
L' Unique voorlopig geselecteerd voor de veulenveiling te Dronten. Dag na de voorselectie al bericht hij is defintief geselecteerd.
Niekje op tiptop !
Negro zoon L' Unique een maand oud. Al een hele kerel aan het worden.
L' Unique 3 1/2 maand oud. Hij ontwikkeld zich tot een veulen met ras en maat. Evenals het veulen van 2016 Kalonice krijgt ook L'Unique die prachtige donkere kleur. De 4 witte benen vallen nu nog meer op. Het is een plezier om hem in de wei te zien. Meneer is een hartendief. Speels, beetje ondeugend en een top karakter.
Nog even een paar foto's gemaakt. Over slechts enkele dagen zal hij naar zijn nieuwe eigenaren Sabina en Rob van Ruitenbeek vertrekken. We wensen ze heel veel succes met elkaar. Maar eerlijk is eerlijk (slik) wij zullen hem missen. Het is een heerlijk veulen.
En dan de laatste dag thuis nog even een show moment van L'Unique de La Victorie v. Negro x Krack C x Jazz.
Naar fokmerries
To mares
Een veulen om verliefd op te worden, smelt.
Kiekeboe.
Lieve mooie man. Je moeder en ook wij zullen je gaan missen. Pracht veulen.