Nakomelingen Cadeaurijke v. Tolando

Gilian            
Hummer-rijk  
Ignado-rijk
    
Jeno-rijk 
Kallistos-rijk
Lisandro-rijk 
Mazzaro-rijk
Nicardo-rijk  
Gilian Andretti x Tolando
Hummer-rijk v. Bretton Woods x Tolando
Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Ignado-rijk
Jeno-rijk Everdale x Tolando verkocht aan Hengstenhouderij Gertjan van Olst.
vader Andretti 2011 geboren verkocht.
vader Bretton Woods  2012 geboren verkocht naar het buitenland. In training bij PSG amazone.
vader Dream Boy 2013 geboren verkocht op de veulenveiling te Dronten. Geselecteerd als 3 jarige voor de Excellent Dressage Sale 2016.
vader Everdale 2014 geboren verkocht aan hengstenhouderij Gertjan van Olst.
vader Nespresso 2015 geboren verkocht aan hengstenhouderij Gertjan van Olst.
vader Negro 2016 verkocht Elite veulenveiling Borculo. Röntgenologisch goedgekeurd.
vader Millenium is verkocht.
vader Diamond Hit in ons bezit
Naar Kallistos zijn eigen veulen pagina
To his own foal page
Als 3 jarige geselecteerd voor de Excellent Dressage Sale.
Als 2 jarige 2016 röntgenologisch in orde.
Hummer is vader geworden, geboren in 2016 een merrie veulen v. Hummer-rijk x Lauries Crusador xx.
Naar fokmerries
Wat een geweldig debuut voor Debbehoeve's Ignado-rijk v. Dream Boy x Ster Prok Cadeaurijke Tolando. Lijkt het nog maar pas geleden dat hij bij ons in de wei speelde als veulen. Zaterdag 22 oktober ging hij als 3 jarige voor het eerst op wedstrijd naar de NH Cup in Barsingerhorn. Met amazone Marije Tromp viel hij in de prijzen en behaalden ze de tweede plaats.

En wat een geweldige punten lijst ! Super gedaan.

Naar Lisandro - rijk zijn eigen veulen pagina
To his own foal page
Cadeaurijke Ster Prok v. Tolando x Ulft.
Naar veulens / to foals
To mares
Bron KWPN.
Finale VSN trofee 2016

Tolando doet van zich spreken !!!

Opvallend aan de top tien paarden.
Het paard dat de eerste plaats bezette was uit de grootmoeder van Tolando (Barina)
Het paard dat de tweede plaats bezette was uit een Tolando moeder.
Het paard dat de zevende plaats bezette was ook uit een Tolando moeder en wel onze Cadeaurijke.

VSN trofee 2013 ook dit jaar kwam de winnaar uit een Tolando moeder n.l. Atomic (Ampere x Tolando).


De finale van de VSN trofee. We waren in de gelegenheid om het live te kunnen gaan zien. Wat een mooie dag maar ook een spannende dag. Prachtige paarden werden door hun ruiters en amazones op een zo goed mogelijke manier voorgesteld. Ze zijn met velen van start gegaan. Van al deze paarden mochten er uiteindelijk 30 dressuurpaarden deelnemen aan de finale. Debbenhoeve's Ignado-rijk zoon van Dream Boy en onze Cadeaurijke v. Tolando met amazone Marije Tromp was 1 van deze paarden. Ze hebben het geweldig gedaan met 41.2 punten behaalden ze de 7e plaats.
Als 3 jarige het Ster predicaat verworven met prachtige cijfers. En hij gaat geveild worden bij de van Olst sales.
20 Maart 2017
Wat bijzonder: eigenaar Gert-Jan van Olst heeft zoveel vertrouwen in Jeno-rijk v. Everdale x onze Ster Prok merrie Cadeaurijke v. Tolando gehad dat hij Jeno-rijk als ruin voor de stamboekkeuring heeft aangeboden. Prachtig voor ons, hoogdrachtige moeder Cadeaurijke heeft tot nu toe alleen nog maar zonen gegeven. We zijn dan ook enorm trots op het resultaat Jeno is STER en met prachtige punten!


Wederom opvallend evenals bij de VSN trofee toen er van de top zeven paarden twee paarden een Tolando moeder hadden, de kampioen zelfs uit de grootmoeder van Tolando kwam.

Nu ook bij deze stamboekkeuring waren de Sterwaardige paarden goed vertegenwoordigd uit een TOLANDO moeder !

Die Cadeautje geeft toch wel hele blitse veulens / paarden.
Als 4 jarige zijn er prachtige foto's gemaakt van deze dressuur man, foto's die wij als fokker van de huidige eigenaren Gerard en Stefanie Koks hebben mochten ontvangen. Super blij mee.
Wat was het weer spannend. Alhoewel we er niet bij konden zijn op de veiling, hebben we toch live mee kunnen kijken (Berry, Richard en Patrick  bedankt). De tefefoon kan voor allerlei dingen gebruikt worden helemaal toppie. Jeno-rijk is verkocht zijn nieuwe stal staat in Rusland. Als kers op de taart mocht Jeno verschijnen in het showblok van de hengstenshow van Van Olst Stables.
30 juni 2017
Marije Tromp wint met Ignado-rijk zoon van onze Cadeaurijke Harry's Horse jonge paarden competitie. Wauw ze flikken het alweer. Poeh wat een mooie cijferlijst.
Niet wetende of Marije Tromp mee zou met de voorselecties van PAVO CUP met Debbehoeve's Ignado-rijk of niet. En dan een berichtje ze doen niet alleen mee . Ze winnen. Met een prachtige cijferlijst (alweer maar gaat niet vervelen) behalen ze zelfs de hoogste dagscore. Geweldige berichten voor ons als fokker van deze mooie vos.
Bron KWPN

Halve finale Pavo Cup.
Een gigantisch sterk deelnemersveld. Marije Tromp en Ignado-rijk v. Dream Boy x Ster Prok Cadeaurijke v.Tolando zijn van de partij. De lat ligt hoog 12 KWPN goedgekeurde hengsten nemen deel aan de halve finale. Gaat het lukken om een finaleticket te bemachtigen? Er zijn slechts 12 finale plaatsen beschikbaar, dit gaat onwijs spannend worden. Het lukt !!!! Marije en Ignado bezetten de 11e plaats. Geweldig resultaat ze hebben o.a. 8 goedgekeurde KWPN hengsten achter zich gelaten en zijn DOOR naar de FINALE.
Foto van Eric Hart
19-08-2017
Finale Pavo Cup te Ermelo. We waren er live bij. En wat was het spannend. Onverstoorbaar hebben Marije en Ignado-rijk de proef volbracht. En wat een contante prestatie wederom net als in de halve finale een totaalscore van 85.6 punten. Met op de stap 8.7 draf 8.9 galop 8.2 harmonie 8.5 en aanleg 8.5. Hiermee bezetten ze de 4e plaats in de finale en een overall 6e plaats. Geweldige prestatie ze laten alle KWPN goedgekeurde hengsten achter zich!


Gespot in de IDS
Naar Mazzaro-rijk zijn eigen veulen pagina 
To his own foal page
September 2017, Gilian de oudste zoon van Cadeaurijke. Lange tijd niet geweten waar hij was. Inmiddels contact met zijn eigenaresse. Ze is blij met Gilian het is een heel fijn paard. Hij zal in de sport uitgebracht gaan worden, de eerste winstpunten in de L 2 hebben ze te pakken. En verderrrrrr hij is inmiddels Z 1.
Kalistos-rijk v. Nespresso x Tolando 2 jaar oud. Hebben we hem als veulen verkocht blijkt hij al een tijdje bij ons in de buurt te staan in de opfok. Wauw wat is ook deze zoon van Cadeaurijke een prachtige jonge kerel.
15-10-2017.
Prachtige cijferslijst voor Debbehoeve's Ignado-rijk, met amazone Marije Tromp pakken ze de vierde plaats in de Subli Cup.
04-11-2017.
Wederom prachtig resultaat voor "onze" Ignado-rijk zoon van Glock's Dream Boy en Cadeaurijke v. Tolando.
Samen met amazone Marije Tromp KAMPIOEN van de Noord Holland Cup.
Bron KWPN
De zeven zonen van Cadeautje. Onvoorstelbaar zeven veulens, zeven hengsten op rij. Zo benieuwd naar haar volgende veulen/veulens. Geslacht, kleur totaal onbelangrijke zolang het/ze maar gezond zijn.
Cadeautje op 3 jarige leeftijd. Toen nog geen idee wat de toekomst zou brengen.
Cadeautje op 11 jarige leeftijd. Acht zonen heeft ze intussen.
Van Olst Sales 30 maart 2018
In 2017 is de door ons gefokte Jeno-rijk v. Everdale uit Cadeaurijke v. Tolando geveild op de van Olst sale.
Op 30 maart 2018 wederom een veiling en wederom is er een zoon van onze Cadeaurijke geselecteerd. Nu is het de beurt aan Kallistos-rijk v. Nespresso x Tolando. We zullen de veiling met belangstelling volgen en hopen dat Kallistos-rijk een fijne nieuwe eigenaar zal krijgen.Hengstenkeuring februari 2018
Hoe speciaal. De succesvolle paarden die verkocht zijn als veulen op de veulenveiling te Dronten krijgen door middel van een foto een speciaal plekje in de stand. En wie hangst daar bij! De door ons gefokte Ignado-rijk v. Dream Boy x onze Cadeaurijke v. Tolando x Ulft.
De paarden voor de Van Olst Sales 2018 staan online. Dit jaar de door ons gefokte donkere dressuur ruin in de baan. Prachtig om te zien. Mooie jonge man en al onder het zadel. Lijkt Goed!! Cadeautje geeft zadelpaarden.
19-03-2018
Hebben ze 2017 hele mooie resultaten behaald. Beginnen ze in 2018 ook heel mooi. Voorselectie Horsefood Dressuurtalent 2018 te Tolbert. Amazone Marije van Thuyl met de door ons gefokte Ingnado-rijk zoon van Dream Boy en onze Cadeaurijke v. Tolando winnen. Super voor de eigenaren amazone en ons als fokkker.
02-04-2018
Cometitie Horsefood.
Marije en Ignado-rijk weten de zilveren tweede plaats te bemachtigen.
Laatste nieuws van de Excellent Dressage sale ( EDS sale ) van 2018. Wat een eer de door ons gefokte Ignado-rijk wordt in de spotlights gezet.
Hoe leuk is dit ( gegevens van KWPN site ) Gilian zoon van Andretti en onze Cadeaurijke Z1 dressuur.
Mooie foto gespot van Gilian en amazone. En toestemming om deze te mogen delen op onze website. Met dank hiervoor.
Naar Nicardo-rijk zijn eigen veulen pagina 
To his own foal page
Dream Boy x Tolando als veulen verkocht op de veulenveiling te Dronten.