Gilian Andretti x Tolando
Hummer-rijk v. Bretton Woods x Tolando
Ignado-rijk
Jeno-rijk Everdale x Tolando .
Naar Kallistos zijn eigen veulen pagina

Als 3 jarige geselecteerd voor de Excellent Dressage Sale.
Als 2 jarige 2016 röntgenologisch in orde.
Hummer is vader geworden, geboren in 2016 een merrie veulen v. Hummer-rijk x Lauries Crusador xx.
Wat een geweldig debuut voor Debbehoeve's Ignado-rijk v. Dream Boy x Ster Prok Cadeaurijke Tolando. Lijkt het nog maar pas geleden dat hij bij ons in de wei speelde als veulen. Zaterdag 22 oktober ging hij als 3 jarige voor het eerst op wedstrijd naar de NH Cup in Barsingerhorn. Met amazone Marije Tromp viel hij in de prijzen en behaalden ze de tweede plaats.

En wat een geweldige punten lijst ! Super gedaan.

Naar Lisandro - rijk zijn eigen veulen pagina

Cadeaurijke Ster Prok v. Tolando x Ulft.
Bron KWPN.
Finale VSN trofee 2016

Tolando doet van zich spreken !!!

Opvallend aan de top tien paarden.
Het paard dat de eerste plaats bezette was uit de grootmoeder van Tolando (Barina)
Het paard dat de tweede plaats bezette was uit een Tolando moeder.
Het paard dat de zevende plaats bezette was ook uit een Tolando moeder en wel onze Cadeaurijke.

VSN trofee 2013 ook dit jaar kwam de winnaar uit een Tolando moeder n.l. Atomic (Ampere x Tolando).


De finale van de VSN trofee. We waren in de gelegenheid om het live te kunnen gaan zien. Wat een mooie dag maar ook een spannende dag. Prachtige paarden werden door hun ruiters en amazones op een zo goed mogelijke manier voorgesteld. Ze zijn met velen van start gegaan. Van al deze paarden mochten er uiteindelijk 30 dressuurpaarden deelnemen aan de finale. Debbenhoeve's Ignado-rijk zoon van Dream Boy en onze Cadeaurijke v. Tolando met amazone Marije Tromp was 1 van deze paarden. Ze hebben het geweldig gedaan met 41.2 punten behaalden ze de 7e plaats.
Als 3 jarige het Ster predicaat verworven met prachtige cijfers. En hij gaat geveild worden bij de van Olst sales.
20 Maart 2017
Wat bijzonder: eigenaar Gert-Jan van Olst heeft zoveel vertrouwen in Jeno-rijk v. Everdale x onze Ster Prok merrie Cadeaurijke v. Tolando gehad dat hij Jeno-rijk als ruin voor de stamboekkeuring heeft aangeboden. Prachtig voor ons, hoogdrachtige moeder Cadeaurijke heeft tot nu toe alleen nog maar zonen gegeven. We zijn dan ook enorm trots op het resultaat Jeno is STER en met prachtige punten!


Wederom opvallend evenals bij de VSN trofee toen er van de top zeven paarden twee paarden een Tolando moeder hadden, de kampioen zelfs uit de grootmoeder van Tolando kwam.

Nu ook bij deze stamboekkeuring waren de Sterwaardige paarden goed vertegenwoordigd uit een TOLANDO moeder !

Die Cadeautje geeft toch wel hele blitse veulens / paarden.
Als 4 jarige zijn er prachtige foto's gemaakt van deze dressuur man, foto's die wij als fokker van de huidige eigenaren Gerard en Stefanie Koks hebben mochten ontvangen. Super blij mee.
Wat was het weer spannend. Alhoewel we er niet bij konden zijn op de veiling, hebben we toch live mee kunnen kijken (Berry, Richard en Patrick bedankt). De tefefoon kan voor allerlei dingen gebruikt worden helemaal toppie. Jeno-rijk is verkocht zijn nieuwe stal staat in Rusland. Als kers op de taart mocht Jeno verschijnen in het showblok van de hengstenshow van Van Olst Stables.
30 juni 2017
Marije Tromp wint met Ignado-rijk zoon van onze Cadeaurijke Harry's Horse jonge paarden competitie. Wauw ze flikken het alweer. Poeh wat een mooie cijferlijst.
Niet wetende of Marije Tromp mee zou met de voorselecties van PAVO CUP met Debbehoeve's Ignado-rijk of niet. En dan een berichtje ze doen niet alleen mee . Ze winnen. Met een prachtige cijferlijst (alweer maar gaat niet vervelen) behalen ze zelfs de hoogste dagscore. Geweldige berichten voor ons als fokker van deze mooie vos.
Bron KWPN

Halve finale Pavo Cup.
Een gigantisch sterk deelnemersveld. Marije Tromp en Ignado-rijk v. Dream Boy x Ster Prok Cadeaurijke v.Tolando zijn van de partij. De lat ligt hoog 12 KWPN goedgekeurde hengsten nemen deel aan de halve finale. Gaat het lukken om een finaleticket te bemachtigen? Er zijn slechts 12 finale plaatsen beschikbaar, dit gaat onwijs spannend worden. Het lukt !!!! Marije en Ignado bezetten de 11e plaats. Geweldig resultaat ze hebben o.a. 8 goedgekeurde KWPN hengsten achter zich gelaten en zijn DOOR naar de FINALE.
Foto van Eric Hart
19-08-2017
Finale Pavo Cup te Ermelo. We waren er live bij. En wat was het spannend. Onverstoorbaar hebben Marije en Ignado-rijk de proef volbracht. En wat een contante prestatie wederom net als in de halve finale een totaalscore van 85.6 punten. Met op de stap 8.7 draf 8.9 galop 8.2 harmonie 8.5 en aanleg 8.5. Hiermee bezetten ze de 4e plaats in de finale en een overall 6e plaats. Geweldige prestatie ze laten alle KWPN goedgekeurde hengsten achter zich!


Gespot in de IDS
Naar Mazzaro-rijk zijn eigen veulen pagina 

Kalistos-rijk v. Nespresso x Tolando 2 jaar oud. Wauw wat is ook deze zoon van Cadeaurijke een prachtige jonge kerel.
15-10-2017.
Prachtige cijferslijst voor Debbehoeve's Ignado-rijk, met amazone Marije Tromp pakken ze de vierde plaats in de Subli Cup.
04-11-2017.
Wederom prachtig resultaat voor "onze" Ignado-rijk zoon van Glock's Dream Boy en Cadeaurijke v. Tolando.
Samen met amazone Marije Tromp KAMPIOEN van de Noord Holland Cup.
Cadeautje op 3 jarige leeftijd. Toen nog geen idee wat de toekomst zou brengen.
Van Olst Sales 30 maart 2018
Op 30 maart 2018 wederom een veiling en wederom is er een zoon van onze Cadeaurijke geselecteerd. Nu is het de beurt aan Kallistos-rijk v. Nespresso x Tolando. We zullen de veiling met belangstelling volgen en hopen dat Kallistos-rijk een fijne nieuwe eigenaar zal krijgen.Hengstenkeuring februari 2018
Hoe speciaal. De succesvolle paarden die verkocht zijn als veulen op de veulenveiling te Dronten krijgen door middel van een foto een speciaal plekje in de stand. En wie hangst daar bij! De door ons gefokte Ignado-rijk v. Dream Boy x onze Cadeaurijke v. Tolando x Ulft.
De paarden voor de Van Olst Sales 2018 staan online. Dit jaar de donkere dressuur ruin in de baan. Prachtig om te zien. Mooie jonge man en al onder het zadel. Lijkt Goed!! Cadeautje geeft zadelpaarden.
19-03-2018
Hebben ze 2017 hele mooie resultaten behaald. Beginnen ze in 2018 ook heel mooi. Voorselectie Horsefood Dressuurtalent 2018 te Tolbert. Amazone Marije van Thuyl met de door ons gefokte Ingnado-rijk zoon van Dream Boy en onze Cadeaurijke v. Tolando winnen. Super voor de eigenaren amazone en ons als fokkker.
02-04-2018
Cometitie Horsefood.
Marije en Ignado-rijk weten de zilveren tweede plaats te bemachtigen.
Laatste nieuws van de Excellent Dressage sale ( EDS sale ) van 2018. Wat een eer de door ons gefokte Ignado-rijk wordt in de spotlights gezet.
Hoe leuk is dit ( gegevens van KWPN site ) Gilian zoon van Andretti en onze Cadeaurijke Z1 dressuur.
Mooie foto's gespot van Gilian.
Naar Nicardo-rijk zijn eigen veulen pagina 

Dream Boy x Tolando als veulen verkocht op de veulenveiling te Dronten.
Augustus 2020 Ignado-rijk gestart. Direct in de Z2, ja hoor, waarom niet. Marije en Ignado-rijk zetten een geweldige score neer van 70 %.


Per september 2020 is hij een ZZL dressuurpaard.
Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink
Cadeaurijke v. Tolando x Ulft of Cadeautje zoals wij haar noemen. Een echte fokmerrie is ze, een merrie met grote partijen en goed gebruik van haar achterbeen. Die gaat altijd onder de massa (het lichaam) en niet naar de staart.
Nicardo-rijk wat is hij uitgegroeid tot een fijn paard. En holie molie wat een beweging onder deze kerel. Mams Cadeaurijke geeft zadelpaarden.
Kleine foutjes in de tekst. Maar a la. Het is een Ster ruin en het Z2 paard is inmiddels PSG paard.
09-09-2021
Zo zeg, wat super gaaf. De door ons gefokte Nicardo-rijk v. Diamond Hit x Tolando gaat verder onder de naam Den Hout en is aangewezen voor het verrichtingsonderzoek van het NRPS. Inmiddels met Dhr v. Olst gesproken, Den Hout heeft alle nodig onderzoeken gehad (gelukkig alles in orde bevonden). Een werkwillig paard met een top karakter (maar dat wisten we al) C J. Dhr van Olst is blij en wij zeker niet minder.
17-10-2021
Wat een mooi bericht van Marije Tromp. Ignado-rijk langere tijd door corona niet van huis geweest. Wel lekker doorgetraind thuis. En wat doen ze........... Hun allereertse wedstrijd sinds langere tijd. Huppa de Lichte Tour, ach ja waarom niet. Ze gaan er weer voor en bemachtigen de derde plaats.
Naar Pakize-rijke haar eigen veulen pagina

Naar Romaggio-Riche zijn eigen veulen pagina 

Lunteren, Den Hout heeft het groene licht gekregen van de hengstenkeuringscommissie op de beoordelingsdag van het NRPS verrichtingsonderzoek, hij mag door naar het examen.

06-01-2022
Een spannende dag examendag hengstenkeuring van het NRPS. Helaas konden we niet aanwezig zijn vanwege corona maatregelen, maar wat een geweldig begin voor ons als hobby fokkers van paarden. Nicardo-rijk zoon van Diamond Hit en onze Cadeaurijke v. Tolando gaat inmiddels door het leven als Den Hout en is vandaag goedgekeurd bij het NRPS met een prachtige cijferlijst. En als de hengstenkeuringscommissie dan zegt, we zijn verrukt van deze hengst dan maakt ons fokkershart een sprongetje van blijdschap.
Hij maakt Cadeautje tot hengstenmoeder en ons tot trotse fokkers van een ggk dekhengst. De eigenaren Van Olst Horses willen we ook feliciteren met dit prachtige resultaat.
Den Hout you did it C.

De beoordeling van Den Hout. Geslaagd met een geweldige cijferlijst waar we trots op zijn. De brede glimlach van zijn ruiter Alvaro Conesa de Oliveira werkzaam bij van Olst Horses spreekt boekdelen.
Lisandro-rijk, zijn debuut was in de L2. Gelijk 2 winstpunten en de eerste plaats rijker.
En dan gaan ze vrolijk verder. Het aller aller eeste buiten concours. Ook deze keer vallen Lisandro met zijn amazone in de prijzen. Ze pakken zowel een eerste en tweede plaats. Wat een geweldig begin.
Onze Total Hope ze is weer thuis van een klein schalige opfok. En wat heeft ze het goed gehad. Glim,glim.