Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Daar is hij dan 8 mei 2017 geboren een donkerbruin hengstveulen met achter twee witte sokjes. Onvoorstelbaar Cadeaurijke geeft 7 hengstveulens op rij! Blij met deze luxe Millennium.
Nog maar een paar uurtjes op de wereld het weer is goed dus natuurlijk gaat hij met Cadeaurijke lekker naar buiten.
Naar veulens / to foals
Foto 's van 2 en 3 dagen oud. We hebben er toch wel even over gedaan. Toen hij drie dagen oud was hadden we eindelijk de naam die we bij hem vonden passen. Het is geworden Mazzaro-rijk.
Hebben we gezegd hengst bruin met achter twee witte sokje. Maak je toevallig bovenstaande foto. En wat zie je zowel links - als rechts voor een heel klein stipje wit net boven de kroonrand. J
Mazzaro-rijk drie dagen oud.
Wauw wat genieten we van hem lief stoer charmant.YYY
Mazzaro wat is dat ??? De nakomelingen van Cadeautje gaan meestal pas draven als ze een paar maanden oud zijn. Jij bent nog maar tien daagjes.
Mazzaro-rijk 5 weken oud. Hij loopt inmiddels in de wei met de merrieveulens Ma jolie en Malaika. Een echte stoere hengst, natuurlijk mams plagen. Ma jolie de stuipen op het lijf jagen. Alvast een beetje hals strekken, aan pappen met Malaika. Oftewel hij hoeft zich geen enkel moment te vervelen.
Foto compleet mislukt maar toch.............
s' Avonds nog even naar de wei om te kijken of alles goed is. En dan zie je deze jonge Millenium zoon dan ga je toch met een glimlach op het gezicht weer naar huis.
Mazzaro 1 1/2 maand oud. Wauw wat een indrukwekkend veulen.
We zien het hem doen draven. Natuurlijk achter in de wei. Ons fototoestel kan zo'n afstand echt niet overbruggen. Deze foto is dan ook een toevalstreffer. Gewoon voorin de wei zo maar even tussen de andere veulens en merries door. Lijkt goed Mazzaro, voor lekker ruim wegzetten en achter er mooi onder.
Een flinke regenbui. Mazz buigt zijn hoofd. Elegantie tot in de puntjes van zijn oren.
Mazzaro-rijk een echte hengst klieren, klieren. En ach op zijn tijd ook even gewoon vriendelijk bij elkaar staan. Moet kunnen.
Mazzaro-rijk  2 1/2 maand oud. Jonge kerel met prachtige zelfhouding. Draf zit er inmiddels ook op. Beetje vroeg voor de veulens van Cadeaurijke duurt meestal nog wel een maand voordat die gaan draven. Maar dan !! Dan kijken we met bewondering.
Mazzaro nu laat je de mooiste dingen zien. Loop je of achter je moeder of veel te dicht langs mij om de foto te maken. Ha ha maakt niets uit het is toch vastgelegd.
Mazzaro-rijk 4 maanden. We hebben zo onwijs veel regen en kou gehad. De veulens komen zeer laat door hun veulenhaar heen. Eindelijk is te zien hoe donker Mazz gaat worden.
Mazzaro zijn vader Millenium.