Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Eindelijk geboren 11 maart was Utopia al uitgeteld. Ons geduld werd op de proef gesteld. In de nacht van 27 maart was het dan zo ver. Kamaliya zou geboren worden. Je bent uiteindelijk buiten geboren je moeder Utopia ging steeds zo liggen dat jij geen plek had om geboren te kunnen worden. De oplossing was er, snel naar buiten ruimte zat.
De nacht was frisjes zodra het kon hebben we jou dan ook naar de stal gebracht.  Je bent een wakkere dame snel in de benen en gelijk al drinken.
Utopia is lief voor haar dochter de knuffels gaan over en weer.
Kamaliya komt er niet onderuit totale poetsbeurt.
Ondanks het barre voorjaarsweer met storm hagel en regen brrrr, toch even naar buiten zodat mams Utopia Ster Prok Sport Dressuur  ZZL v. Negro en dochter Kamaliya v. Lord Leatherdale 3 dagen oud de benen kunnen strekken.
Kamaliya een levenslustige nieuwsgierige dame. Met een super karakter.
Kamaliya v. Lord Leatherdale x Utopia Ster Sport Dressuur Prok v.Negro. Slechts negen dagen jong. Ze doet het geweldig zodra het maar even kan gaat ze naar buiten. Heerlijk voor haar (en voor ons) rennen en spelen.
Ja meisje je ziet het goed. Jou toekomstig speelkameraadje Kallistos v.Nespresso is geboren en mag vandaag 18 april voor het eerst in de weide naast jou. Kunnen jullie en de moeders al een beetje wennen.

Kamaliya 1 maand oud. Een veulen met maat, ras en een geweldig karakter.
Naar veulens / to foals
Kamaliya nu bijna 2 maanden oud. We kunnen er ons al een voorstelling van maken hoe ze eruit zal zien als volwassen paard. Indrukwekkend met een prachtige houding.
Te koop for sale
Wat heeft het dit jaar onwijs lang geduurd voordat het veulen haar verdween. Maar het begin is er, Kamaliya's hoofd is zo goed als glad de benen hebben nog de witte haren als ook die verdwenen zijn zullen die helemaal zwart zijn.
Het hebben van een mega lange hals heeft zo zijn voordelen.
Kamaliya nu bijna 3 1/2 maand oud. Even poseren voor een foto. Geen enkel probleem ze is een chique dame.
Drie generaties op een rij:
Grootmoeder Nyorieta ZZL Sport Dressuur Prok
Moeder Utopia ZZL (Ster Keur Prok) Elite Sport Dressuur.
Dochter Kamaliya nou meid dat schept verwachtingen je komt uit een nest met prestatiegenen.
Rondje van Kamaliya, genieten geblazen. Daar gaat ze met haar lange benen.
Gelukkig Kamaliya heeft haar eerste dierenarts onderzoek met vlag en wimpel doorstaan. Helemaal blij !!
Ze wordt met de dag mooier.
Naar fokmerries
To mares