Wauw hier is ze dan. Geboren een bruin merrieveulen van Johnson x Ster, Sport Dressuur,Prok, Preferent Spirea v. Ulft. In de vroege ochtend van 25 april werden gewekt door een telefoontje. Spirea had de geboortemelder om. Nu waren we al een paar keer vaker wakker gebeld als ze ging liggen. Toch maar even uit bed kijken. En het was zover het veulen ging geboren worden. Een vlotte bevalling moeder en dochter maken het goed.
Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Wat zijn we blij met dit merrie veulen. Inmiddels heeft ze een naam gekregen, dit mooie meisje zal in het vervolg als Ma jolie door het leven gaan.
Ma jolie 1 dag oud. Met bewondering en een glimlach op ons gezicht gekeken. Dat dametje kan bewegen. Helemaal goed. C
Ma jolie 2 dagen oud. Knappe meid. Moeder Spirea heeft het er maar druk mee. Die laat haar meisje echt nog niet alleen gaan.
O o Ma jolie met "balkje". Ze is best een beetje ondeugend maar dat "balkje" is overdreven.
Evenals moeder Spirea zijn ook wij helemaal gek met haar. Trotse mama en aan het eind van de middag is het tijd voor een dutje.
Naar veulens / to foals
Ma jolie al weer 6 dagen oud. Lief mooi meisje.
Spirea wat is ze een lieve moeder.
En als je al 7 dagen bent, ja hoor dan ben je al zo oud dan ga je praatjes krijgen. Hoppa !!!
Ma jolie. Ons Johnson meisje 4 weken oud is ze al.
Ma jolie wat is hier de bedoeling van je kunt het ook gaan overdrijven.
Ma jolie 2 maanden oud en ja hoor daar komt ze weer aan, van pluizenvelletje naar een mooi glad velletje. Begin is er.
Opeens gaat het heel erg snel. Slechts een paar dagen later. Hoofd is al bijna weer mooi glad.
Na regen komt zonneschijn. Zo is toch het spreekwoord ? Week 26 van 2017 is het even anders. Prachtige zonnige dagen gehad. Deze week regenachtig. Jolietje kletsnat maar toch pret.
Ma jolie nog net geen drie maanden oud. Onze bruine dame met haar 4 witte benen. Dan is ze voor overbouwd dan is haar kruis weer hoger. Helemaal goed meisje ga jij maar lekker doorgroeien. Je vader Glock’s Johnson TN N.O.P. doet het inmiddels geweldig onder het zadel met Hans Peter Minderhoud.
Ma jolie en Malaika. Wie gaat de ronde miss worden?
Oei Ma jolie NIET verkeerd !
Ma jolie 4 1/2 maanden oud met moeder Spirea een dame toch al een beetje op leeftijd. Maar schijnt niets uit te maken dames gaan gewoon.