Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Wauw wat is hij mooi. Geboren 15 mei s'avonds een zwart hengstveulen vader Jameson RS2 x Destano. Ook met dit veulen weer heel blij. Hij heeft de naam Patron gekregen. Dat hij deze naam met waarde mag gaan dragen.
Een halve dag oud onze zwarte Jameson RS2 en natuurlijk mag ook hij er al even uit. Drafje al gezien. Schoft al zichtbaar. Helemaal goed!!
Naar veulens / to foals
Naar fokmerries
To mares
Ons Patron nog niet thuis op dit moment. Twee dagen oud we gaan hem bezoeken en natuurlijk mag hij eruit. Even met zijn moeder in de binnenbak. Wim met uiterst charmante handschoen aan ter bescherming van een gebroken duim, begeleid Patron toch maar eventjes de goede kant op.
En wat de Jameson RS2 zoon dan laat zien. Gewoon wauw. De foto's zijn niet scherp, had gewoon te weinig licht. Maar so what !
Dag drie in het leven van Patron. Dit is echt niet normaal. Als de Jameson RS2 nakomelingen dit laten zien dan heeft hij een top collectie als nakomelingen. Wij zijn in ieder geval super blij met onze twee hengstveulens van hem.
22 mei. Foto's van Patron en Donna thuis. We hebben ze beiden opgehaald.
Vannacht samen met Spirea en Pjotr op stal. Kunnen jullie al en beetje aan elkaar wennen. Over niet al te lange tijd hopelijk samen in de wei. Ook met je grote halfbroer Puik en ons jongste meisje Phedra.
Geen enkele twijfel over de elasticiteit, veerkracht of opwaartse bewegingen van Patron. Dat sprietje hooi in zijn mond, ja dat moest onder alle omstandigheid goed bewaard worden. Wat is ook ons Patron een luxe veulen met een stel lange benen.

Jaaaaa Donna jou eerste hengstveulen. Even wennen dat doen jongens tegen je aan springen, op je springen. Je kunt het zo gek niet bedenken.
Komt er iemand zijn beklag doen. Snuit vies en tanden vies. Patron je hebt het zelf veroorzaakt. In het vervolg maar een beetje opletten.
Onze Jamason RS2 jongens die hebben het in zich om zelfs liggend chique te zijn.
En daar gaat ook hij Patron de grote wei in. Toch even moeder Donna aan het touw. Even omkijken of haar kind veilig meekomt. Tja die is zo blij. Die denk vrijheid, blijheid.