Wauw wat is hij mooi. Geboren 15 mei s'avonds een zwart hengstveulen vader Jameson RS2 x Destano. Ook met dit veulen weer heel blij. Hij heeft de naam Patron gekregen. Dat hij deze naam met waarde mag gaan dragen.
Een halve dag oud onze zwarte Jameson RS2 en natuurlijk mag ook hij er al even uit. Drafje al gezien. Schoft al zichtbaar. Helemaal goed!!
Naar veulens
Naar fokmerries
Ons Patron nog niet thuis op dit moment. Twee dagen oud we gaan hem bezoeken en natuurlijk mag hij eruit. Even met zijn moeder in de binnenbak. Wim met uiterst charmante handschoen aan ter bescherming van een gebroken duim, begeleid Patron toch maar eventjes de goede kant op.
En wat de Jameson RS2 zoon dan laat zien. Gewoon wauw. De foto's zijn niet scherp, had gewoon te weinig licht. Maar so what !
Dag drie in het leven van Patron. Dit is echt niet normaal. Als de Jameson RS2 nakomelingen dit laten zien dan heeft hij een top collectie als nakomelingen. Wij zijn in ieder geval super blij met onze twee hengstveulens van hem.
22 mei. Foto's van Patron en Donna thuis. We hebben ze beiden opgehaald.
Geen enkele twijfel over de elasticiteit, veerkracht of opwaartse bewegingen van Patron. Dat sprietje hooi in zijn mond, ja dat moest onder alle omstandigheid goed bewaard worden. Wat is ook ons Patron een luxe veulen met een stel lange benen.

Jaaaaa Donna jou eerste hengstveulen. Even wennen dat doen jongens tegen je aan springen, op je springen. Je kunt het zo gek niet bedenken.
Komt er iemand zijn beklag doen. Snuit vies en tanden vies. Patron je hebt het zelf veroorzaakt. In het vervolg maar een beetje opletten.
Onze Jameson RS2 jongens die hebben het in zich om zelfs liggend chique te zijn.
En daar gaat ook hij Patron de grote wei in. Toch even moeder Donna aan het touw. Even omkijken of haar kind veilig meekomt. Tja die is zo blij. Die denk vrijheid, blijheid.
Opletten Donna
Een nat pak voor Patron. Kan hem niet deren. Vrolijk actief mannetje is het.
De opwaartse galop klein en fijn zien we maar ook de uitgestrekte galop. Van alle markten thuis.
Juli 2020. Onze zwarte Jameson RS2 veulen, Patron. Een actief, ondernemend, nieuwsgierig, haantje de voorste en een schat. Dat is wel zo ongeveer onze Patron.
Mooi Patron je staat goed. Niets meer aan doen.
Gevonden voorwerp. Pjotr mag er best naar kijken, dat mag best. Maar Patron wil het toch wel erg graag zelf houden.
Augustus 2020. Patron, de draf foto's. Geen enkel probleem, hij gaat gewoon. Elke pas raak!
Patron onze zwarte Jameson RS2 nog eventjes dan gaat ook hij weer een mooi glad velletje krijgen, baby haar bijna verdwenen.
Welja Patron, je kunt het ook gaan overdrijven.
Ja hoor hij heeft weer iets gevonden. En trots kun je dan kijken.
Jaaaa, betrapt zit je zo stoer te doen. Zien we toch een knuffel met mams.
Foto van Facebook, Simone Pearce met Patron zijn grootvader Destano. Poeh, wat doen die het goed. Patron ook dat bloed vloeit door jou aderen.
De hengstveulens bij elkaar. Fijn spelen met elkaar.
September.
Spelende, ravottende hengstveulens in wei. Zo hoort het, we weten het. Maar dat is af en toe best griezelig. En denk je doe aub VOORZICHTIG !!
Als het velletje weer mooi glad is dan "staat" er toch weer een prachtige kerel.
Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink