Het Hickstead White veulen is geboren.

Veulen toch maar een dekentje op gedaan. Slecht één dagje oud. Moeder en dochter even de bak in de benen strekken. Snel de stal schoonmaken. Het is zo koud dat we Nina Ricci Gold maar eventjes buiten hebben gehad. Ze genoten (wij ook) . Dametje had er zin in.
Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink
Wat gaat dat onwijs snel. Drie dagen oud ze verandert per dag. We zijn w.s. niet geheel objectief ? Maar we vinden het een mooie meid.
Naar veulens / to foals
Naar fokmerries
To mares
Hickstead White dame Nina Ricci Gold alweer bijna een week oud. Nog steeds machtig koud. Als het kan zonder dekentje op naar buiten maar meerdere keren kan dat gewoon niet! Waarschijnlijk gaat ze de temperaturen al normaal vinden. Ze heeft ze nog niet anders meegemaakt.
Nina Ricci Gold v. Hickstead White tantje elegantje.
De Hickstead White dame nu een dikke twee weken oud, ze mag de grote wei in. Heb haar toch maar even streng toegesproken of ze a.u.b. voorzichtig wil zijn !
Helemaal tevreden de Hickstead White veulens kunnen behalve galopperen ook draven.
16-03-2018
Na een paar dagen prachtig weer. Hebben we weer vorst, wind en regen brrrrrrrr. Nina die gewend is om al lekker buiten te kunnen spelen wil er toch wel heel graag even UIT! Nou vooruit maar meisje maar dan moet je niet gaan staan te kleumen. Daar heeft ze zich aan gehouden. En dan weer lekker warm in de stal.
Nina Ricci Gold, ons oudste alweer 2 1/2 maand.
Ontzettend koud toen ze geboren is, en nu nog steeds een dikke vacht. Zo benieuwd naar haar als ze een mooi glad velletje heeft.
Nina Ricci Gold nu 3 maanden oud. Geboren bij extreme kou, inmiddels 3 maanden verder en wat blijkt mei 2018 de warmste meimaand ooit. Hoe is het mogelijk. Ze loopt nog steeds met haar dikke winterjas aan. Dat is gewoon niet te doen. Daarom hebben we haar maar een beetje geschoren. Zomaar in de wei. Brave meid!!!
Hickstead White power. Zo dan !!!
29 mei  2018
HICKSTEAD WHITE siegt in seiner ersten Springpferdeprüfung der Klasse M mit 8,8 unter Tobias Meyer! Wauw mooi Hickstead White heeft gewonnen.


1 juni 2018. Nina Ricci Gold. Het heeft geregend, het is duidelijk. Onder dat dikke haar verschuild zich een indrukwekkend veulen.

Ze gaf even een show weg. Knallen met Nina. We hebben genoten en deze show genoemd.

`DE NINA TINA RICCI ROCK GOLD SHOW`.
Nina en Natcho Nidar. Best een groot leeftijdsverchil Maar ze kunnen het prima met elkaar vinden.
Ha ha je gaat een schoonheid worden. En betrapt knuffelen met je moeder.
Juli 2018 wat is ze al een grote meid onze Nina Ricci Gold.
s´Avonds dan is het speelkwartier (uur).
Eind juli 2018. Afscheid nemen van onze lieve mooie Nina. Ook dat hoort erbij. Ons Nina is verkocht naar Zwitserland. We hebben inmiddels bericht. GELUKKIG veilig en gezond aangekomen bij haar blije nieuwe eigenaren. We wensen ze heel veel succes met elkaar. Alleen maar genoten van dit veulen, Nina bedankt.
Op 24 februari is ze geboren een mooi groot merrie veulen. Vier dagen voor de uitgetelde datum kwam ze ter wereld. Moeder en dochter maken het goed. Deze dame zal de naam Nina Ricci Gold dragen.gaan
Prijs gewonnen bij Agradi. Nina met dekentje op op de website.
So ein schönes Hickstead White stutföhlen.
Dit Hickstaed White veulen gaat een beauty worden.