Het Hickstead White veulen is geboren.

Veulen toch maar een dekentje op gedaan. Slecht één dagje oud. Moeder en dochter even de bak in de benen strekken. Snel de stal schoonmaken. Het is zo koud dat we Nina Ricci Gold maar eventjes buiten hebben gehad. Ze genoten (wij ook) . Dametje had er zin in.
Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink
Wat gaat dat onwijs snel. Drie dagen oud ze verandert per dag. We zijn w.s. niet geheel objectief ? Maar we vinden het een mooie meid.
Naar veulens 
Naar fokmerries
Hickstead White dame Nina Ricci Gold alweer bijna een week oud. Nog steeds machtig koud. Als het kan zonder dekentje op naar buiten maar meerdere keren kan dat gewoon niet! Waarschijnlijk gaat ze de temperaturen al normaal vinden. Ze heeft ze nog niet anders meegemaakt.
Nina Ricci Gold v. Hickstead White tantje elegantje. En wat een plezierig lief veulen is ze.
De Hickstead White dame nu een dikke twee weken oud, ze mag de grote wei in. Heb haar toch maar even streng toegesproken of ze a.u.b. voorzichtig wil zijn !
Nina Ricci Gold, ons oudste alweer 2 1/2 maand. En daar komt toch een beauty onder de dikke vacht vandaan.
Hickstead White power. Zo dan !!!
1 juni 2018. Nina Ricci Gold. Het heeft geregend, het is duidelijk. Onder dat dikke haar verschuild zich een indrukwekkend veulen.

Ze gaf even een show weg. Knallen met Nina. We hebben genoten en deze show genoemd.

`DE NINA TINA RICCI ROCK GOLD SHOW`.
Juli 2018 wat is ze al een grote meid onze Nina Ricci Gold.
s´Avonds dan is het speelkwartier (uur).
Eind juli 2018. Afscheid nemen van onze lieve mooie Nina. Ook dat hoort erbij. Ons Nina is verkocht naar Zwitserland. We hebben inmiddels bericht. GELUKKIG veilig en gezond aangekomen bij haar blije nieuwe eigenaren. We wensen ze heel veel succes met elkaar. Alleen maar genoten van dit veulen, Nina bedankt.
Op 24 februari is ze geboren een mooi groot merrie veulen. Vier dagen voor de uitgetelde datum kwam ze ter wereld. Moeder en dochter maken het goed. Deze dame zal de naam Nina Ricci Gold dragen.gaan
Zelfs op het filmpje is te zien dat het heel koud is geweest en nog steeds is. Land is gedeeltelijk kapot gelopen door de merries. Maar daar gaat ze onze Hichstead White. Hoppa Ninatje, lijkt heel goed.
Ja ja de groei zit er flink in.
Nina bedankt voor de show.