Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink
Fifi Gold 1 mei was ze aan de telling. Maar in de nacht naar koningsdag is ze geboren. Best een leuke dag om geboren te worden ze heeft dan ook een toepasselijk naam gekregen. Ze zal als Royal Bahiyya Gold door het leven gaan. Het is een prachtige levenslustige dame.
De eertse dag in het leven van ons Grandorado TN veulen. Een zonnige dag. Ze mag er gelijk uit. We genieten allemaal. Iemand heeft deze dame al in zijn hart gesloten. #proudkwpnbreeder zullen we maar zeggen.
Hupsekee dag 2 Bahiyya in de wei met moeder Fifi Gold. Ons Fifi heeft dan wel springgenen. Och de draf mag er ook wel zijn.
Naar veulens
Naar fokmerries
Een springer moet kunnen springen. Ja dat is zo, en met de springgenen van Bahiyya zit het wel goed. En dat ze best een beauty is dat is alleen maar meegenomen.
Bahiyya de Grandorado TN dochter. Ook haar wereld gaat groter en groter worden. Met moeder in de wei. En wat is het een POWER beest.
Een blik van verstandhouding Y you.
Ze is echt indrukwekkend ons Grandorado merrieveulen. Wat een beest !! (en dat in de goede zin van het woord).
Onze Grandorado TN. Wat ontwikkeld ze zich goed en ook nog een prachtig hoofdje erop.
Filmpje gemaakt van Royal Bahiyya Gold. We zijn blij met haar. Lekker relax aan het touwtje meelopen. Ze is uitgegroeid tot een prachtige jonge dame met looks en beweging.
Oktober 2021 Bahiyya vijf maanden.