De naam die ons hengstveulen heeft gekregen is Mundo Diamando.

We hebben toch wel een tijdje geduld moeten hebben. Moeder Laura was 17 dagen over de telling. Een prachtige nacht van 1 naar 2 april, buiten geboren. Snel in de benen gelijk drinken. En daarna heerlijk in de stal.


De eerste dag van Mundo Diamando zijn leven. Hij heeft het getroffen de zon schijnt. De eerste drafpasjes hebben we al gezien. En wat heeft hij een mooie lange hals, lange benen en maat. Echt een dressuurmodel !!
Drie dagen oud Mundo Diamando mag de wei in. Ondanks die super lange benen die nog niet geheel onder controle zijn laat hij toch al drafpasjes zien. Veel eerste indrukken opgedaan. Als je dan s'avonds weer de stal ingaat dan is het maar even. Liggen en slapen.
Naar veulens
Een lekkere wakkere kerel. Met een mooie kijk erop.
Ohhh hoe krijg je het voor elkaar. Dressuur hengst in de dop.
Mundo Diamando 1 maand oud. Voor lekker ruim wegzetten en achter eronder !!
Mundo Diamando hij is inmiddels 7 weken. Wat is het een fijn veulen. Mams al een lekker glad huidje nu jij nog Mundo !
Een dressuurveulen Mundo Diamando en springveulen Major Cornet Gold onze oudste twee veulens. Prachtige jonge kerels!
Ha ha Mundo, stoere vent, betrapt !!. Sta je samen met mams op stal. Ga je toch heel even dicht tegen haar aan staan te knuffelen.
In de avond uren. Helemaal nat. Maar pret zat.
20-08-2017. De dag dat we Mundo Diamando naar zijn nieuwe eigenaar brengen. Voor zijn moeder en ons een afscheid. Bij zijn nieuwe eigenaar een warm welkom. Dat hij maar een mooie toekomst tegemoet gaat. We hebben inmiddels bericht hij heeft een maatje het gaat goed. Gelukkig toch best weer spannend.
De geboorte van een veulen. Altijd weer een spannende tijd. De nachtrust schiet er toch weleens bijin. Maar al je dan zo'n hoofdje ziet. Dan weet je waarvoor je het allemaal doet.
De hengsten Mundo en Major in de avondzon.
Het veulen van Glamourdale en Laura is geboren.
Halstertje aan en daar gaat hij. Mooie man.
Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink