Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink
26-04-2022
We hebben zelf nog een tijdje getwijfeld of Malaika v. Dream Boy x Negro wel drachtig was. Totaal geen uier wel een dikke ronde buik. Maar ja ze kreeg dan ook ruim voldoende te eten. Dus stel dat ze gewoon dik was ...........In de avond van 25 april was onze twijfel verdwenen ze begon te kegelen. En 26 april s'morgens is alle vroegte is ze moeder geworden van een schitterend hengstveulen v. Framkie Lee. De naam van deze jonge man is Sébas.
Elke geboorte is anders en elke geboorte is spannend. Dat Malaika voor het eerst moeder zou worden geeft nog een beetje extra spanning. Eerst maar gezond geboren worden en dan hopen dat ze een goede moeder is. Nou dat is ze, ze is een TOP moeder. Wat lief voor haar veulen. Moeder natuur heeft haar werk super gedaan.
Dan dezelfde middag. Het weer is prachtig. Moeder en zoon voor het eerst naar buiten. En dan al deze foto's kunnen maken J J .
Ja Sébas je bent LEUK!!
Naar veulens 
De eerste regenbui voor onze Frankie Lee is een feit. Een nat pak voor Sébas.
Hier thuis ons afvragen? Moeten we die bult zand nog even vlak maken? Niet gebeurt, en ja hoor je bent hengst en een dappere Frankie Lee kerel. Prachtig om te spelen zoiets, huppekee.
Oké hij is van ons deze Frankie Lee dus w.s. is ons oordeel niet geheel objectief. Maar wij vinden hem knap.
Het is zulk mooi weer dat de merries en veulens dag en nacht buiten lopen. Tenminste zolang het kan, bij extreme hitte of onweersbuien gaan ze tijdelijk op stal.
Glim glim in de avondzon.