Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink
Het verwachte veulen van Diamond Hit geboren.

Geboren het achtste hengstveulen van Cadeaurijke, zoiets bedenk je niet. Heel erg blij met dit bruine hengstveulen. Hij heeft een spannende geboorte achter de rug. Geboortemelder ging, toen wij in de stal kwamen lag het veulen al achter de merrie. Het vlies was niet stuk gegaan je kon het naar adem zien snakken. Dat krijg je het wel heel erg druk. Onmiddelijk het vlies stuk gemaakt pfffffff het ademt. Uiteindelijk alles goed gegaan, er maar even niet aan denken wat er gebeurt zou kunnen zijn als je iets later komt.
Net geboren nog donkerbruin en opgedroogt bijna dezelfde bruine kleur als zijn moeder.
s' Nachts geboren, s'middags maar even lekker naar buiten. En het zal toch niet zo zijn !!! De veulens van Cadeautje draven meestal de eerste maanden niet tot nauwelijks. Komt later best wel goed (wel heel erg goed) , maar nu hebben we al een draf foto.
Naar veulens / to foals
Naar fokmerries
To mares
Hij heeft een mooi stelletje lange benen. Die stelten zijn nog niet geheel onder controle, maar wat zien we hem al mooie dingen doen.
De tweede dag in zijn leven. Zijn naam is geworden Nicardo-rijk. Een naam een beetje in de geest van zijn oudere broers, en met de C van zijn moeder.
De wereld van onze Diamond Hit, Nicardo-rijk gaat groter worden. Hij speelt inmiddels in de wei.
Goed zo, aantreden en vertrekken.
O jeetje je begint nu al je moeder te plagen. Wacht maar die gaat je nog wel op je nummer zetten. Even niet te brutaal jongen.
Het is een ernstige zaak, jong geleerd oud gedaan. Al stiekem een beetje aan het oefenen voor de hogere dressuur.
Duidelijk Nicardo-rijk twee weken oud. Hij is een HENGST.
Dressuur gefokt maar ach over zo'n klein plasje water springen dat is een makkie.
Juli 2018. Nicardo-rijk een stoere kerel aan het worden.
Hij zag hem, de zwaluw.
Eind juli 2018. Nog even dan heeft Nicardo-rijk een mooi glad huidje. Man met een duidelijke hengstenhals.
Augustus 2018
s´Morgens vroeg op. En dan deze jonge man zien. Dat is een goed begin van de dag.
Kiekeboe.
De verrichtingen van de hoefsmid worden met grote interesse gevolgd.
Happy horse, happy owner.
Vererbungsprofile 2018 van het Oldenburger verband. Onder het motto ZO DAN!! Niet alleen Nicardo-rijk zijn vader Diamond Hit, maar ook zijn grootvader Don Schufro en zijn halfbroer Daily Deal hebben een giga goede lineare score op beweging.

Nicardo we zullen de druk even opvoeren. Deze zeer goede bewegingsscore is een goede indicatie dat nakomelingen van Diamond Hit veel aanleg hebben voor het zwaardere werk.
Foto gestüt Sprehe
21-12-2018
Aandacht voor Diamond Hit op Horses.nl

Stijger van de Maand: Diamond Hit.
Zowel op de HorseTelex Results Ranking als op de WBFSH-ranking doet de zoon van Don Schufro het goed. Dit jaar staat hij op de zevende plaats bij de WBFSH en al vijf jaar zit Diamond Hit in de top 15.
De hengst die afscheid heeft genomen van de sport en inmiddels zich laat gelden in de fokkerij. Elk jaar verschijnen er weer jonge opvallende Diamond Hits op keuringen en in de sport.

Zie ook het gedeelde filmpje. Het totaal plaatje, sport, fokkerij en het afscheid van de sport ( we hebben er live bij mogen zijn). Een prachtig overzicht van een geweldige hengst, DIAMOND HIT.


Hengstveulen diamantjes power.
Ja hengstveulen.