Stal Meijerink
Kwaliteit telt
Te volgen onder de naam wim_en_jenette_meijerink
Terug naar actueel
Onze twee hengstveulens Natcho Nidar v. Ferdinand en Nicardo-rijk v. Diamond Hit sieren dit kaartje. Voor iedereen fijne feestdagen. En een gezond en gelukkig 2019. (Al wat niet te koop is blijkt toch het belangrijkste te zijn).
Een berichtje uit Amerika. Of het fimpje van Dunkin is? Na een aantal berichtjes heen en weer blijkt Dunkin Dunga te zijn. En ja dus dat is Dunkin op het filmpje. Zo leuk.
- Dubai-Retto v. Colandro onder de naam Dubai springt hij Internationaal.
- Ferry Retto  v. Ampere tot op dit moment ZZL dressuur in opleiding voor het hogere werk.
- Gebaliaretto v. Rousseau onder de naam Fernhill G is hij een Internationaal eventing paard.

Deze paarden hebben er al voor gezorgd dat de door ons gefokte Ubalia (half zus van Ebalia-M) nu door het leven gaat als PRESTATIE merrie. Hieronder flimpjes Dubai en Fernhill G.
Dubai 1.45 (Dubairetto)
Dubai (Dubairetto) GP 1.50 bij de Young Riders.
En dan is er ook nog de door ons gefokte C'est Bon Balia v. L'Esprit x Notaris (volle zus van onze Ebalia-M) die het goed doet in de fokkerij. Zij is als veulen verkocht aan de HBC stal van Jan Schep. Ook haar oudste nakomelingen timmeren al lekker aan de weg.

- Gebalia      v. Cantos heeft de predikaten Ster Sport Springen en heeft Internationaal 1.30 gesprongen.
- Habitat BP v. Dantos HBC heeft het Prok certificaat en heeft Internationaal 1.45 gesprongen. Heeft deelgenomen aan de KWPN Kampioenschappen 2018 in Ermelo werd 7e bij de 6 jarigen werd uitgenodigd voor deelname aan de WK te Lanaken.


Fernhill G (Gebaliaretto)
Het was de afsluiting van 2018 voor Hans Peter Minderhoud met Glock's Dream Boy in Mechelen.  En weer doen ze het, ze behalen een persoonlijk record van 83,66% in de Grand Prix. Heel mooi resultaat, Dream Boy vader van onze Malaika wint.
Ebalia-W de Notaris merrie, de grootmoeder van deze presterende paarden.
Fokkers geluk. Dit wens je paarden toe. Een paar zinnetjes uit Engeland.

Hi there,
I thought I’d let you know, in case you ever wonder, that Fedor Balia is safe and well and is the love of my life. He will have a home for life with me. We are on a great journey together and he gives me so much joy every day.
D-OC predicaat voor Ma jolie v. Glock's Johson x Ster Pref Sport dr. Prok Spirea v. Ulft.

D-OC predicaat voor Major Cornet Gold v. Cornet Obolensky x Elite EPTM spr. Sport spr. Intern. Prok Fifi Gold v. Stakkato Gold.

D-OC predicaat voor Malaika v. Glock's Dream Boy x Elite Sport dr. Prok Utopia v. Negro

Wffs vrij voor Ster Prok  Cadeaurijke v. Tolando x Elite Pref Prest. Prok Elvira v. Ulft

Onwijs blij met deze resultaten.


Daar is ze dan. Twee weken na de uitgetelde datum is ze geboren. Een zwart merrieveulen van vader Imposantos en moeder Donna, Voor verdere foto's zie haar eigen pagina buttons veulens.
Opgenomen in het stamboek via thuiskeuring met een puntenlijst waarmee ze sterwaardig is. Prachtig voor de eigenaren en voor ons. Kyani dochter van Glamourdale en St. Pr. St. Lumipiry.
De eerste Imposantos nakomeling die in de prijzen valt.% Toppertje, ze heeft de primeur. Eén van onze Facebook vrienden schreef een berichtje aan meerdere eigenaren van een Imposantos veulen waaronder wij. Of het ons niet leuk leek om mee te doen aan de KWPN win-actie. Ja natuurlijk doen we mee. En wie sleept de prijs in de wacht onze Orphea Orlaith en dat uit zoveel inzendigen CC.
En daar staat ze dan Orphea Orlaith. #proudkwpnbreeder. Op de Facebook pagina van het KWPN en uitgelicht op de website van het KWPN. Toch wel een beetje trots.
De maatjes gezamelijk in de opfok bij Anema Stables in Stieltjeskanaal. Lekker dichtbij huis we kunnen ze zo even bezoeken.
De hengsten Natcho Nidar (niet meer in ons bezit) en Nicardo-rijk,

Als er gestreden moet worden ja natuurlijk wie is er dan van de partij onze Nicardo-rijk v.Diamond Hit x Tolando.
Geboren een prachtig bruin merrieveulen. Ebalia-M heeft het leven geschonken aan een chique merrieveulen. Vader is de imponerende hengst Imposantos.
Cornet Obolensky zoon Major Cornet Gold ook weer lekker naar buiten.
Dreamy en Johnny onze Malaika v. Dream Boy en Ma jolie v. Johnson weer naar buiten. Het weideseizoen is ook voor hun begonnen.
Niks geen jaarling naarling. Filmpje ontvangen van de eigenaren van Neala Balia v. Nestor de Mariposa x L 'Esprit en vriendinnetje. Ze zijn toch prachtig.
Merrie met de meeste Grand-Prix nakomelingen op de website van het KWPN. Zo gaaf want wie wordt er beschreven met niet 1 niet 2 maar 3 nakomelingen die in de Grand Prix uitkomen. Wendelien en laat dat nu de moeder van onze Spirea en de grootmoeder van onze Ma jolie zijn. Wat een presterende genen in de moederlijn van deze merries.
Geboren een prachtig hengstveulen. Vader van deze mooie hengst is Dante's Junior. Moeder en zoon maken het goed.
Dante´s Dreamdate op WFFS laten testen. Helemaal blij onze Dante´s Junior zoon is WFFS vrij.
CK de Wolden. Deze dag worden we niet 1 maar zelfs 2 keer gehuldigd als fokker van een prestatie merrie.
Ten eerste onze Nacré, gestorven maar nog altijd in ons hart. Gelukkig zijn we nog in het bezit van haar dochter Fifi Gold en de kleinzoon van Nacré, Major Cornet Gold.Bron KWPN
Bron KWPN
En dan Ubalia deze Koriander x Notaris dochter uit de Balia stam, als veulen verkocht aan Stal Retto. Hier is ze de fokkerij in gegaan. Dit heeft ze wel heel goed gedaan ook voor haar het prestatie predicaat.
Glamourdale x Lauries Crusador xx onder het zadel De eerste wedstrijd direct drie winstpunten. Prachtige prestatie. Blije trotse eigenaren en amazones. Dat doet ons goed als fokker van bovenstaande paarden.
Röntgenologisch goedgekeurd inclusief hals en rug. Als veulen verkocht Mundo Diamando v. Glamourdale x St. Pr. St. Lumipyri v. Lauries Crusador xx. Prachtig bericht voor ons als fokker.
Kippenvel. Onze Ebalia-M behaald haar Ster predikaat. En wat deed ze het ongelofelijk goed. Gaan, kijken, techniek, bascule, uitklappen, bukken noem maar op. Ze heeft zo haar best gedaan, dit resulteerde dan ook in een cijferlijst waar we trots op zijn. Galop 75 punten, vermogen 75 punten, reflexen 80 punten,en techniek zelfs 85!! punten. Tevens een lovend commentaar van de jury. En verschijnen op Horses.nl als ook op de Kwpn website bij de uitgelichte paarden ( waar de beste paarden van die dag genoemd worden ) Helemaal super !! Op dat moment totaal niet aan gedacht. Maar jeetje ook nog een uitnodiging voor de CK J.
Bron KWPN
Drachtig van de top hengst Eldorado van de Zeshoek TN. Dat haar veulen maar gezond geboren mag worden.
Niet alleen opname in het stamboek maar Ster verklaard onze Ebalia-M.
De oudste zoon van Lumipyri, Golden Gift v. Bretton Woods loopt ZZL. De eerste punten zijn binnen en dat niet alleen, de tweede proef gewonnen met 218.5 punten.
Jay Jay Netto x Lauries Crusador xx grote kerel geworden. Onder het zadel en er wordt druk geoefend, op naar de dressuurring in de toekomst.
De door ons gefokte nakomelingen waar Nacré het prestatieschap aan heeft te danken.
De nakomelingen waar Ubalia het prestatieschap aan heeft te danken.
Draf draf draf.
Een jonge blije amazone en Dunkin/Dunga v. Lupicor x Libero-H die het zo te zien ook prima naar zijn zin heeft. Zoon van Nacré.